El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Verónica Forqué demana que TVE esborri imatges de la mare
  • CA

El pas per Masterchef de Verónica Forqué està sent molt comentat arran del seu suïcidi. L’actriu es va treure la vida pocs mesos després de col·laborar-hi i mostrar la seva pitjor cara. Alguns han acusat la cadena d’aprofitar-se del seu estat, encara que ells asseguren que la van veure bé i que en cap moment va ser aquesta la seva intenció. En el comunicat que van emetre, asseguraven que ella va abandonar el programa quan va voler i que durant la seva estada va ser molt feliç. A més a més, van destacar que ella estava “tan contenta” que no va tenir problemes en acceptar una petita intervenció a Masterchef Júnior i a Maestros de la costura, dos programes gravats però que encara no s’han emès.

Tenint en compte que la mort ha estat traumàtica i que encara és recent, TVE ha decidit posposar l’emissió d’aquests capítols en els que se la veu poc abans de morir. Aquesta participació podria deixar encara pitjor al programa, que ja va rebre moltes crítiques per la imatge que va oferir Verónica en la seva edició. Per tal d’estalviar-se comentaris negatius, s’estarien plantejant prendre una decisió encara més dràstica i esborrar directament les imatges que tenen d’ella. Això suposaria una feinada d’edició de vídeo i, segurament, un reajustament que haurien d’organitzar.

Verónica Forqué i la filla, juntes a televisió - TVE
Verónica Forqué i la filla, juntes a televisió / TVE

Aquesta és una opció que comptaria amb el suport de la filla de Verónica Forqué, María, que hauria trasllat a la cadena pública que preferiria que no sortís a la llum aquesta última feina de la mare. De moment no hi ha cap decisió presa i Masterchef tindrà l’última paraula sobre aquests vídeos, el que saben que generarien moltíssima curiositat i, per tant, encara més audiència. Caldrà esperar per saber què fan amb aquest material i què opina l’hereva de l’actriu al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa