Aquest dilluns trobaven el cos sense vida de Verónica Forqué. La icònica actriu deixava tothom compungit, una mort sobtada que commocionava els seus companys de professió. En un primer moment, alguns mitjans s’aventuraven a dir que s’havia tractat d’un suïcidi. No ha estat fins ara, però, que s’ha filtrat el resultat de l’autòpsia.

En aquest document mèdic, es confirma que hauria estat ella mateixa qui s’hauria tret la vida. La revista Semana treu a la llum més detalls: “L’autòpsia determina que efectivament ha estat així, que Verónica va decidir no continuar amb la seva vida. El motiu de la mort ha estat l’asfíxia mecànica i en el seu estómac no s’han trobat pastilles ni cap tipus de substància”. Aquest tipus d’asfíxia es produeix quan un mecanisme impedeix la ventilació pulmonar, ja sigui intern amb un cos estrany en les vies respiratòries o extern amb estrangulació o penjament.

A més a més, revelen com van ser els últims minuts de la seva vida. La seva senyora de fer feines estava a casa quan Verónica va entrar al lavabo. En veure que trigava molt en sortir, la dona va entrar i va trobar-se penjada. Una amiga de l’actriu ha confirmat que Forqué hauria intentat treure’s la vida en una altra ocasió.

Verónica Forqué, a la portada de 'Semana'
Verónica Forqué, a la portada de ‘Semana’

L’última aparició pública de l’actriu va arribar fa només quinze dies, quan participava en la desfilada del seu amic Eduardo Navarrete. Ell mateix parlava amb Sálvame el dia de la mort de l’actriu i explicava que havia parlat amb ella poc abans de la mort, quan li va dir que preferia posposar el dinar que havien organitzat perquè no tenia ganes de res. En la seva participació a Masterchef ja se la veia malament, però els companys deixen clar que no s’imaginaven que pogués estar tan malament.

Nou comentari