El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, sobre Verónica Forqué: “Va ser molt feliç a MasterChef”
  • CA

Terelu Campos ha tornat a parlar de la seva amiga Verónica Forqué. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on parla de quan va anar al tanatori: “Em vaig abraçar amb tantes actrius tan importants i em vaig sentir consolada i reconeguda. Vaig pensar que Verónica, en algun moment, els havia dit alguna paraula bonica de mi. Desitjo que això almenys li hagi servit per a alliberar-se i estar no sé on feliç, tranquil·la i protegint la seva filla”.

Alhora, recorda que “catorze dies abans de la seva mort ens vam veure en la desfilada d’Eduardo Navarrete. No vaig comentar res amb ningú, però la vaig veure diferent i absent. No era aquest remolí que no parava i que la vida se li quedava petita. Pensava que no tenia un bon dia i estava baixa d’ànim. Hi ha gent que l’ha censurat i l’ha criticat, però ella va ser immensament feliç a ‘MasterChef’”.

En aquest sentit, defensa que “això ho he viscut jo i m’és igual el que pensin o opinin els altres. Entenc que alguns no entenguin la imatge que hagi donat, però ella era veritat pura. Si estava a dalt, ho demostrava i, si estava desanimada, igual”. “L’hem estimat com era i ens ha estimat com som”, afirma la filla de María Teresa Campos.

Finalment, conclou: “M’és molt difícil enviar-li un missatge a la seva filla en aquests moments, perquè jo no soc ningú en la seva vida. Em quedo amb les paraules que li vaig dir en el tanatori: ‘He passat per això i és difícil enfrontar-te a la realitat del que ha passat. Si em necessites, aquí estic'”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Isdre a desembre 24, 2021 | 20:57
    Isdre desembre 24, 2021 | 20:57
    Trobo molt hipòcrita aquesta Terelu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa