Terelu Campos no pot superar la mort de Verónica Forqué: “Estic desolada”

La mort de Verónica Forqué -després que fos ella mateixa qui decidís treure’s la vida- ha deixat a tots els que la coneixen molt tocats. És el cas de Terelu Campos, qui ha reconegut, en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, que no sap com superar aquest cop. “Em llevo dilluns de la setmana passada i no és un bon dia per circumstàncies personals que no venen al cas i no explicaré. Quan intento recuperar-me d’alguna situació incòmoda i dolorosa m’assec al saló casa. Als pocs minuts, rebo la trucada de Belén Esteban i em diu: ‘Terelu, estàs asseguda? Escolta’m bé: a Verónica Forqué l’han trobat morta’”.

En aquest moment, Terelu va entrar en una “crisi” i va pensar que no podia ser veritat, “perquè no és la primera vegada que he vist matar a gent a les xarxes socials, fins i tot de la meva família, sent mentida”. Però assenyala que “quan soc conscient que la notícia és certa, rebo un missatge d’uns amics que no són públics i m’assabento de les circumstàncies reals de la seva mort que mai compartiré amb ningú”.

Verónica Forqué a 'Masterchef' - TVE
Verónica Forqué a ‘Masterchef’ – TVE

I, finalment, la filla de María Teresa Campos conclous: “Trenta-set anys després, i amb la diferència que hi ha entre un pare i una amiga, recordo coses i sento la frustració i la impotència del perquè i com no em vaig adonar. Què ens va fer creure que estava millor del que estava? Què no vam ser capaços de veure? Al final, és tot l’analfabetisme que tenim amb el tema de les malalties mentals”.

Nou comentari