El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE prepara un concurs musical per atreure els fans d’OT i Eufòria
  • CA

TVE estrenarà la pròxima tardor Dúos increíbles, un concurs que es basa en l’adaptació del format Singing with legends. En què consisteix? Vuit cantants sèniors i vuit juniors competiran entre ells en diferents fases, sempre dividits en grups de quatre duets. Caldrà veure a qui posen de jurat i de presentador, encar que els sous ja estan assignats a cada personatge que hi participi.

La cadena pública treballarà amb Ganga, la productora responsable de Cuéntame, en aquesta nova aventura televisiva. Cal recordar que la icònica sèrie s’acomiada dels teleespectadors definitivament després de 22 anys en antena, el que deixa un forat a la graella que volen omplir amb aquest programa d’entreteniment nou. Així ho assegura Vertele en exclusiva, que ha pogut saber quants diners han dedicat a aquesta nova incorporació: ni més ni menys que 9 milions d’euros.

La cadena pública espanyola destinarà un munt de diners a aquest programa nou, el que es dividirà en 12 gales de dues hores de duració. Això fa que cada nit tingui un cost de gairebé 800.000 €, un cost una mica inferior al que van acceptar en la darrera edició d’Operación Triunfo.

Nia, la guanyadora de l’última edició d’OT | TVE

TVE continua amb els canvis en la graella

Aquesta incorporació a la graella de TVE arriba en un moment de canvi. Són molts els presentadors que han desaparegut de davant de les càmeres, així com programes icònics que han decidit eliminar dràsticament per fer un rentat de cara al programa. Corazón, España directo i l’Obrim Fil de Xavier Sardà diran adéu aquest estiu, tres programes que agradaven molt però que no continuaran la temporada vinent. Des que canviés el director de TVE, que les modificacions i les novetats no fan més que esdevenir-se.

Ara caldrà esperar per conèixer més detalls d’aquest concurs nou, el que haurà de començar la fase de càsting aviat si realment volen començar amb les gales el pròxim mes d’octubre. Després caldrà escollir presentador i dia d’emissió, moment en què podran començar a fer promoció d’un dels programes estrella de la pròxima tardor. Amb aquesta proposta pretenen recuperar els teleespectadors que sintonitzaven la seva cadena cada gala d’OT, un públic majoritàriament jove que han perdut completament des que decidissin deixar d’apostar pel mític concurs musical. Dúos increíbles pot arribar a ser un bon reclam per a aquesta gent, uns teleespectadors que s’han enganxat a la primera i exitosa edició d’Eufòria a TV3.

Més notícies
El Triquell visita l'Està Passant i canta amb la mare Maria - TV3
El Triquell d’Eufòria, protagonista d’un duet hilarant a l’Està Passant
Notícia: El Triquell d’Eufòria, protagonista d’un duet hilarant a l’Està Passant
Comparteix
El programa de Toni Soler li ha proposat que cantés 'Mamma mia' amb la mare Teresa, el que ha derivat en una escena molt divertida
La Mariona d'Eufòria revela què té amb l'Edu -- TV3
La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Notícia: La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Comparteix
Molts han volgut emparellar els dos concursants del concurs, encara que tots dos han negat que hi hagi alguna cosa entre ells
La Carol Rovira, de 'coach' d'Eufòria a presentadora - TV3
Carol Rovira, al capdavant de la nova aposta de TV3 per a l’estiu
Notícia: Carol Rovira, al capdavant de la nova aposta de TV3 per a l’estiu
Comparteix
La professora d'interpretació d'Eufòria presentarà 'La gran vetllada', un espectacle de talents que creuen que pot fer bona audiència
Ricard Ustrell torna a la ràdio - Twitter
Ricard Ustrell torna a la ràdio per presentar un programa en castellà
Notícia: Ricard Ustrell torna a la ràdio per presentar un programa en castellà
Comparteix
El locutor de Sabadell dona detalls del format d'entrevistes que presentarà aquest estiu a la SER

Comparteix

Icona de pantalla completa