El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Triquell d’Eufòria, protagonista d’un duet hilarant a l’Està Passant
  • CA

Eufòria ha acabat la primera edició amb una xifra d’audiència rècord i tres noms propis: la Mariona, el Triquell i la Núria. Ells tres han estat escollits com els millors concursants, tres cantants que a partir d’ara intentaran viure de la música. No va ser cap sorpresa que guanyés la Mariona, ja que era la clara favorita pràcticament des del càsting. Ara bé, un dels participants que ha aconseguit més fans ha estat el Triquell. Aquest dimarts l’han convidat a l’Està Passant de TV3, programa en què ha acabat protagonitzant un duet musical molt curiós.

El de Sant Quirze del Vallès ha estat el segon concursant més votat, el rebel de l’edició que més teleespectadores ha conquistat. Després de quatre mesos immers en aquest programa televisiu, ara vol recuperar la faceta de productor amb el grup musical que lidera. Abans, però, haurà de començar els assajos per als dos concerts que oferiran els participants d’Eufòria al Palau Sant Jordi el pròxim mes de juny.

“Aquesta setmana està sent de descompressió i desconnexió de la moguda bèstia d’Eufòria. No és una davallada, és una sortida per pensar en altres coses. Ara tinc l’agenda plena amb els dos concerts al Palau Sant Jordi crec. I sí, nosaltres formem una colla que hem de començar a pensar què fer a partir d’ara”, ha explicat a Toni Soler.

El Triquell, convidat a l'Està Passant - TV3
El Triquell, convidat a l’Està Passant | TV3

El Triquell canta Mamma mia amb la mare Teresa

Content i orgullós del seu pas pel programa revelació de la temporada, ha demostrat que és un dels concursants més simpàtics amb una intervenció en la que li han proposat fer un duet amb la imitadora de la mare Teresa de Calcuta. Molt sorprès davant la seva presència, ha seguit el joc del programa i ha acceptat la proposta d’interpretar la cançó Mamma Mia d’ABBA amb ella. El resultat ha estat hilarant, és clar.

La Mariona d’Eufòria parla d’amor a l’Està Passant

També va ser a l’Està Passant que la Mariona va respondre totes les preguntes sobre els rumors que la relacionen amb l’Edu, un altre dels companys del concurs. La guanyadora de la primera edició del programa va entrar-hi amb xicot, un noi de qui no ha volgut parlar gaire però qui en Marc Giró diu que és molt atractiu. Molts han vist una connexió molt forta entre l’Edu i la Mariona, una química i un flirteig al que fins i tot la cadena semblava voler potenciar. L’Edu va negar que tinguessin res i ella ha fet el mateix, per desgràcia de tots els fans que ja se’ls imaginaven confirmant una relació que hagués agradat molt.

Més notícies
La Mariona d'Eufòria revela què té amb l'Edu -- TV3
La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Notícia: La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Comparteix
Molts han volgut emparellar els dos concursants del concurs, encara que tots dos han negat que hi hagi alguna cosa entre ells
La Mariona parla dels plans de futur després d'Eufòria - TV3
La Mariona parla dels plans de futur després de la victòria a ‘Eufòria’
Notícia: La Mariona parla dels plans de futur després de la victòria a ‘Eufòria’
Comparteix
La guanyadora del concurs de TV3 reconeix que encara no assimila que hagi estat ella l'escollida
Marta Torné reconeix que estava preocupada pel nivell de català - TV3
Marta Torné: “Em preocupava no parlar un català perfecte a ‘Eufòria'”
Notícia: Marta Torné: “Em preocupava no parlar un català perfecte a ‘Eufòria'”
Comparteix
La barcelonina reconeix que tenia la sensació que necessitava millorar el català quan van contractar-la a TV3
Primera entrevista de la Mariona després de la victòria d'Eufòria - TV3
Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Notícia: Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Comparteix
La guanyadora del programa de TV3 ha tret a la llum informació molt curiosa sobre ella i sobre el concurs

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a juny 22, 2022 | 15:03
    Tal com raja juny 22, 2022 | 15:03
    En Triquell molt bé. Aprofito per dir que els gags de la Judit Martín són d'un humor de molt poca qualitat. Amb la mare Teresa de Calcuta podia haver estat més punyent, però ella va tirar per la via de l'acudit bàsic i es va limitar a dir frases tòpiques i típiques que no diuen res. Darrerament raneja l'avorriment.
  2. Icona del comentari de: Anònim a juny 22, 2022 | 17:43
    Anònim juny 22, 2022 | 17:43
    Doncs jo o vaig trobar divertit ,com sempra ,amb aquet puntet de humoŕ ácid,clar i que totom enten. Bravo a tot el equip del Tony Soler. ????????????
  3. Icona del comentari de: Una a juny 23, 2022 | 01:57
    Una juny 23, 2022 | 01:57
    Com voleu què qualsevol persona que arribi a Catalunya senti el més mínim interès per la llengua i cultura catalanes veient aquests espectacles?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa