El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla torna a Telecinco per competir amb ‘El Hormiguero’
  • CA

Senyores i senyors, torna Paz Padilla“, resa l’anunci promocional que ha preparat Telecinco per confirmar que l’humorista estarà al capdavant d’un programa una altra vegada. Ha passat un any des que l’acomiadessin de Sálvame de manera improcedent, un programa al que ha deixat clar que no tornarà de cap de les maneres. La cadena s’ha vist obligada a readmetre-la en perdre el judici, així que havien de fer alguna cosa amb ella. Què han decidit? Fer que sigui la presentadora substituta de Toñi Moreno, que ha marxat a TVE, al capdavant de Déjate querer.

Parlem d’un programa en el que conviden gent anònima amb bones històries personals: gent que no coneix els pares biològics, que estan barallats amb algun membre de la família, que volen trobar un primer amor després de molts anys… Un espai lacrimogen que no serà l’únic projecte en el que sigui la cara visible.

Paz Padilla, també al capdavant d’un programa que competeixi amb El Hormiguero

S’ha filtrat que Paz Padilla hauria gravat el programa pilot d’un projecte nou que volen que competeixi amb El Hormiguero. Aquí no estaria sola, ja que diuen que hauria fitxat la seva filla Anna Ferrer com a col·laboradora i que Cristina Cifuentes seria la primera convidada. La idea seria convertir aquest en un programa que s’emetés cada dia, en el que la presentadora entrevistés famosos i cares conegudes. El format estarà produït per l’equip d’Ana Rosa Quintana, pel que han filtrat als mitjans.

Tot això se sap per la filtració que hauria fet un treballador d’aquesta productora, que s’hauria anat de la llengua i hauria explicat detalls de la gravació d’aquest programa pilot. El paparazzo Diego Arrabal ha publicat un vídeo en el que assegura que Ana Rosa està preocupada per aquesta filtració perquè demostra que té un talp en el seu equip: “És il·legal perquè han compartit una imatge d’un lloc privat. La productora ha posat el crit al cel i podria haver-hi una guerra entre les principals productores que treballen amb Telecinco”.

Caldrà veure si finalment acaba aprovant-se aquesta proposta, l’última esperança de la cadena per poder esgarrapar algunes dècimes a Antena 3 en un dels horaris més cobdiciats.

Més notícies
Isabel Preysler té nova parella? - Europa Press
Isabel Preysler té nou amor: empresari i amb un gran patrimoni
Notícia: Isabel Preysler té nou amor: empresari i amb un gran patrimoni
Comparteix
S'haurien trobat fora d'Espanya per evitar ser vistos, però s'han filtrat informacions sobre ells
Per què Shakira està enfadada amb Clara Chía_ - Europa Press
Per què Shakira està tan enfadada amb Clara Chía? Provocació al jardí
Notícia: Per què Shakira està tan enfadada amb Clara Chía? Provocació al jardí
Comparteix
Revelen que la nova parella de Gerard Piqué hauria passat tot l'estiu a la piscina dels sogres i que això no hauria agradat a la cantant
Shakira, enfadada amb els sogres i criticada per la família - Europa Press
Shakira construeix un mur amb la casa dels sogres: “Manipula els nens”
Notícia: Shakira construeix un mur amb la casa dels sogres: “Manipula els nens”
Comparteix
Un familiar de Gerard Piqué assegura que ha aconseguit que un dels nens no vulgui anar a veure els avis paterns
Carmen Borrego abandona el plató de 'Sálvame' - Telecinco
Carmen Borrego abandona ‘Sálvame’: “No parareu fins que m’enterreu”
Notícia: Carmen Borrego abandona ‘Sálvame’: “No parareu fins que m’enterreu”
Comparteix
La tertuliana està farta que intentin carregar-se la seva relació amb la resta de la família i ha esclatat en directe

Comparteix

Icona de pantalla completa