El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat debuta a ‘Ya es mediodía’ entre crítiques cruels
  • CA

Telecinco està immers en una autèntica revolució. Sonsoles Ónega va anunciar fa pocs dies que havia decidit abandonar la cadena i passar a la competència, el que els ha forçat a buscar-ne un substitut per posar-lo al capdavant de Ya es mediodía. Sorprenentment, Joaquín Prat ha estat l’escollit i Ana Terradillos ha deixat El programa de Ana Rosa per quedar-se amb el Cuatro al día que presentava ell fins ara. Avui mateix ha estat el debut del presentador en el programa del migdia, el que ha donat ales als teleespectadors per comentar què els ha semblat.

Ell intentava cridar l’atenció de tots: “Debuto en aquest sant programa. Espero estar a l’altura d’aquests fantàstics col·laboradors i d’un equip com el que tenim. Sigueu pacients amb mi, però ja m’aniré deixant anar més”. El problema? Que el periodista ha estat sec i alguns creuen que l’espai ha perdut frescor per culpa seva.

El públic dicta sentència i critiquen Joaquín Prat en el seu debut

Els teleespectadors han deixat clar que no els ha agradat Joaquín Prat en aquest paper i, de fet, a Twitter l’han deixat verd: “No m’agrada gens Joaquín Prat per a aquest format. Li falta frescor, simpatia i desimboltura”, “Heu perdut un espectador. Veig el programa des que va començar la pandèmia i hi tornaré quan deixi d’estar Joaquín Prat de presentador” o “Què estrany veure’l en aquest programa i quines poques ganes de veure’l” o d’altres més originals com “Veure Joaquín Prat al Fresh és com fer una paella a Moscú”.

Els teleespectadors volen Marc Calderó de presentador

La gran majoria de teleespectadors ha coincidit que la direcció del programa s’ha equivocat en escollir Joaquín Prat. De fet, creuen que tenien el substitut perfecte en Marc Calderó: “M’avorreix molt Joaquín Prat a Ya es mediodía. Per què no torneu a posar a Marc Calderó?”, “Us heu equivocat en posar al capdavant el programa, el programa és més àgil i divertit amb Marc Calderó. Perdreu molta audiència i jo entre ells. Sí, Marc Calderó i no Joaquín Prat, periodista feixista” o “Hauríeu d’haver deixat Marc Calderó a càrrec del programa. Joaquín sembla que sempre està enfadat, està massa radicalitzat amb un toc ranci al programa. Es converteix en la prolongació del programa de l’amiga de Villarejo” són alguns dels missatges que ha rebut.

Més notícies
Joaquín Prat explica quins problemes de salut té - Cuatro
Joaquín Prat reconeix que pateix una malaltia que provoca forts dolors
Notícia: Joaquín Prat reconeix que pateix una malaltia que provoca forts dolors
Comparteix
El presentador explica que té lumbàlgia crònica, el que impedeix que estigui molt de temps dempeus sense patir molt de mal
Sonsoles Ónega demana perdó pel comentari que ha enfadat els animalistes - Telecinco
Sonsoles Ónega, forçada a demanar perdó pel que ha fet en directe
Notícia: Sonsoles Ónega, forçada a demanar perdó pel que ha fet en directe
Comparteix
La direcció del programa ha demanat a la presentadora que es disculpés perquè havia ofès els animalistes
Gerard Piqué rebutja una oferta de Shakira - Europa Press
Gerard Piqué rebutja una oferta molt temptadora de Shakira
Notícia: Gerard Piqué rebutja una oferta molt temptadora de Shakira
Comparteix
La cantant hauria ofert molts diners al futbolista, a qui el vol convèncer per poder endur-se els nens a Miami
Torito explica per què ha marxat del programa - Telecinco
Torito marxa de Telecinco abruptament i revela quin és el motiu
Notícia: Torito marxa de Telecinco abruptament i revela quin és el motiu
Comparteix
El reporter assenyala el director de 'Viva la vida' com el culpable del seu acomiadament

Comparteix

Icona de pantalla completa