El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torito marxa de Telecinco abruptament i revela quin és el motiu
  • CA

Quique Jiménez és més conegut a televisió com Torito, un dels reporters més divertits i estrafolaris de Telecinco. Lligat al món televisiu des de fa dues dècades, recentment només el vèiem de tant en tant a Viva la vida, el programa dels caps de setmana de Telecinco que presenta Emma García.

La cadena ha decidit cancel·lar-lo després de cinc temporades i, abans que arribi el comiat definitiu, Torito va decidir que ell abandonaria el vaixell primer. El col·laborador, que tenia una secció pròpia, va sorprendre els teleespectadors en anunciar que marxava només un mes abans del final de l’espai. Com és que no esperava a llavors?

L’anunci va generar molts comentaris, a més a més, perquè ho va comunicar en un tuit en el que va deixar anar un dard contra el director del programa. Ho va fer indirectament, però tothom va captar que es referia a Raúl Prieto. Doncs bé, finalment ha confessat que, efectivament, es referia a ell. El director seria el culpable de la seva marxa, tal com ha reconegut en una entrevista a La Razón.

Torito plora a 'Viva la vida' en parlar de la malaltia / Telecinco
Torito ha abandonat Viva la vida | Telecinco

Torito marxa de Viva la vida per problemes amb el director

El problema entre ells hauria començat fa un parell d’anys, quan Torito s’hauria queixat que no li donaven protagonisme en el programa. Una font de dins revela que el director “no veia amb bons ulls” la secció del tertulià, per la qual cosa va anar retallant els minuts que durava a poc a poc.

El periodista ho hauria passat molt malament aquests darrers mesos per aquest motiu, en adonar-se que no valoraven la seva feina i que cada vegada li deixaven un espai més petit: “Torito ho ha passat malament perquè és un bon professional i se sentia totalment desaprofitat. Raúl no s’ha portat bé amb ell i no és estrany que hagi decidit marxar del programa… Bastant ha aguantat”, diu aquest treballador.

Torito ha reconegut que és cert: “Bàsicament he volgut marxar per problemes amb el director, que volia reduir-me encara més la secció quan aquesta ja durava poc molt i funcionava en audiència des del 2017. No podia obligar-lo a què li agradés el que feia…”, reflexiona ara. El tertulià diu que ha desconnectat del programa des que va decidir marxar: “Per una banda em sento trist, però per l’altra… la veritat és que estic encantat perquè és el millor que podia fer. El programa acabarà definitivament el 24 de juliol i jo he marxat un mes abans, com si hagués avançat les vacances per poder gaudir més del meu fill”.

Què farà Torito a partir d’ara?

I què farà Torito a partir d’ara? Diu que farà molts espectacles per a empreses aquest estiu i que també té signada una col·laboració amb una sèrie d’HBO. De la televisió s’oblidarà durant una temporada, encara que té clar que vol tornar-hi: “Trucaré a les productores durant el mes d’agost per veure qui em pot donar feina”. Un tertulià que abandona la cadena després de 20 anys d’èxits i també mals moments.

Més notícies
Torito abandona 'Viva la vida' - Telecinco
Torito abandona ‘Viva la vida’ amb un dard inesperat al director
Notícia: Torito abandona ‘Viva la vida’ amb un dard inesperat al director
Comparteix
El reporter menorquí ha sorprès en anunciar que abandona el programa un mes abans de la cancel·lació
Emma García es queda sense feina per la cancel·lació de 'Viva la vida' - Telecinco
Telecinco cancel·la ‘Viva la vida’: Emma García, a l’atur
Notícia: Telecinco cancel·la ‘Viva la vida’: Emma García, a l’atur
Comparteix
La cadena hauria decidit eliminar de la graella un dels seus vaixells insígnia, el que deixa sense feina la presentadora
Frank Blanco presentarà un programa Telecinco
Frank Blanco torna a Telecinco per presentar un magazín els caps de setmana
Notícia: Frank Blanco torna a Telecinco per presentar un magazín els caps de setmana
Comparteix
El presentador de Mollet copresentarà un programa amb Verónica Dulanto, reportera de 'Ya son las ocho'
Paz Padilla imposa unes condicions per tornar a Telecinco - Europa Press
Filtren les condicions de Paz Padilla en el retorn a Telecinco
Notícia: Filtren les condicions de Paz Padilla en el retorn a Telecinco
Comparteix
La presentadora no vol tornar a 'Sálvame', el que la cadena hauria acceptat

Comparteix

Icona de pantalla completa