El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren les condicions de Paz Padilla en el retorn a Telecinco
  • CA

Paz Padilla ha donat la sorpresa en acceptar un acord extrajudicial amb Telecinco, en el qual s’acorda la seva reincorporació a la cadena cinc mesos després d’haver-la acomiadat de males maneres. La cadena ha acceptat la derrota i l’ha acabat contractant una altra vegada, el que obre tot un món de possibilitats. El més lògic seria que tornés a la seva feina al capdavant de Sálvame, una opció pràcticament descartada perquè van acabar enfadats i perquè ella els ha deixat verds públicament… a més a més que els ha demandat per acomiadament improcedent.

Molts creien que la presentadora andalusa es negaria a tornar a Mediaset, però els diners han acabat tenint molt de pes. En el comunicat que van emetre la setmana passada, deien que el contracte de Paz Padilla es restituiria exactament igual que com estava fins llavors. Ara bé, Semana ha pogut saber que hi ha certs matisos en aquesta informació.

La revista treu en portada una conversa amb Paz Padilla i asseguren que hauria imposat una sèrie de condicions abans d’acceptar aquest acord. Si volien evitar-se els diners per l’acomiadament improcedent, l’havien de tornar a contractar amb la condició que no s’incorporarà fins d’aquí a uns mesos perquè té diversos compromisos professionals entre mans. A més a més, també hauria deixat clar que té una sèrie de línies vermelles que no vol creuar. La més important? Que no vol tornar a presentar Sálvame.

Paz Padilla ja té data per al judici contra 'Sálvame' - Telecinco

Paz Padilla arriba a un acord extrajudicial | Telecinco

Paz Padilla, al capdavant d’un programa nou?

L’actriu voldria evitar tornar a reviure tot el patiment que va viure en aquell plató, un objectiu que aconseguiria amb aquesta petició. En el contracte de vinculació entre les dues parts no s’especifiquen els programes en els que ha de treballar, així que podrien concedir-li aquest desig. Ella ha estat readmesa, però a canvi que la cadena li busqui un altre espai.

Fonts de la cadena deixen caure que Paz Padilla podria posar-se al capdavant d’un programa nou, el que estarien preparant per a les tardes del cap de setmana. Fins ara l’espai estava ocupat pel Viva la vida de l’Emma García, un magazín que han cancel·lat per intentar captar més teleespectadors amb una altra proposta. L’humorista seria perfecta per a un format d’entreteniment, el que podria acabar de tancar-se en els pròxims dies.

La presentadora, “feliç i contenta” de tornar a televisió

Paz Padilla apareix a la portada de la revista, una conversa en la que reconeix que està “feliç i contenta” davant d’aquesta nova etapa després del seu acomiadament fulminant. De moment no està tancat què farà exactament, però almenys sap que tindrà feina assegurada i que continuarà amb uns ingressos potents.

Paz Padilla torna a televisió - Semana
Paz Padilla torna a televisió | Semana

La presentadora ha estat un dels personatges més populars de Telecinco, que ara tornarà a la petita pantalla amb un projecte nou que esperen que triomfi.

Més notícies
Paz Padilla arriba a un acord amb Telecinco
Telecinco admet la derrota i reincorpora Paz Padilla per evitar el judici
Notícia: Telecinco admet la derrota i reincorpora Paz Padilla per evitar el judici
Comparteix
La presentadora els havia demandat per acomiadament improcedent, però han arribat a un acord i tornarà a treballar-hi
Paz Padilla pot guanyar molts diners en el judici contra 'Sálvame' - Telecinco
Paz Padilla pot guanyar una xifra astronòmica en el judici contra ‘Sálvame’
Notícia: Paz Padilla pot guanyar una xifra astronòmica en el judici contra ‘Sálvame’
Comparteix
La presentadora ha demandat el programa per acomiadar-la de manera improcedent
Paz Padilla explica la veritat sobre la denúncia dels veïns - TVE
Paz Padilla revela tota la veritat sobre la denúncia dels veïns
Notícia: Paz Padilla revela tota la veritat sobre la denúncia dels veïns
Comparteix
La presentadora també ha revelat els sorprenents plans que té per a aquest estiu
Paz Padilla confessa per sorpresa que s'ha casat sis vegades - TVE
Confessió sorprenent de Paz Padilla: “M’he casat sis vegades”
Notícia: Confessió sorprenent de Paz Padilla: “M’he casat sis vegades”
Comparteix
La presentadora ha deixat tothom amb la boca oberta en revelar que ha passat per l'altar sense que es filtrés a la premsa

Comparteix

Icona de pantalla completa