El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, humiliada per Belén Esteban: “És una irresponsable”
  • CA

Paz Padilla va fer-la grossa durant les vacances de Nadal, quan va anunciar públicament que s’havia contagiat de coronavirus. En un directe a Instagram, la presentadora andalusa deixava clar que està d’acord amb part del discurs negacionista: “Les vacunes no serveixen per a res”, va arribar a etzibar. Com era d’esperar, la xarxa va bolcar-se a criticar-la amb contundència. Entre ells, van destacar les paraules de la seva companya de Sálvame, Belén Esteban. La tertuliana va deixar-la verda, el que ha tornat a fer aquest dilluns des de plató.

Belén Esteban ha tornat de les vacances amb molts temes pendents, però ha estat aquest en el que més s’ha volgut centrar. Molt enfadada, ha recordat que ella té informació sobre el tema perquè el seu marit és sanitari i li comenta el drama que s’està vivint per culpa del coronavirus: “Moltes persones del nostre voltant s’han contagiat i ha estat precisament gràcies a les vacunes que l’han passat com si fos una grip. Paz Padilla és una irresponsable. Amb la tirada mediàtica que té ella a televisió i a la xarxa, per començar hauria d’aprendre com es diuen les variants. Em sembla vergonyós“, ha criticat tot fent referència a les estrambòtiques maneres amb les que feia referència Paz Padilla a l’òmicron.

“S’ha de creure en la ciència. Jo ho he viscut en primera persona, però igualment crec que Paz Padilla està mal informada. Em va trucar per telèfon quan vaig parlar malament d’ella, però no li vaig agafar la trucada. Jo estava molt calenteta i sabeu com sóc. No vaig en contra d’ella com a persona, però repeteixo que hauria d’anar amb compte amb què diu públicament”, ha etzibat en un dels discursos més aplaudits que ha donat mai.

Belén Esteban critica el discurs negacionista de Paz Padilla / Telecinco

Belén Esteban està molt conscienciada de la importància de cuidar-se i recomanar als seus seguidors que segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries, el que li dona ales per criticar Paz Padilla i totes aquelles persones que parlin malament de les vacunes o que lamentin les restriccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa