El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, pròxima víctima de ‘Sálvame’? Ultimàtum i possible comiat
  • CA

Belén Esteban està a la corda fluixa de Sálvame. El programa del cor encadena uns mesos horribles pel que fa a l’audiència, el que els ha forçat a fer canvis dràstics i acomiadaments inesperats. La icònica tertuliana podria ser la següent víctima d’aquesta revolució, segons acaba de filtrar el fotògraf Diego Arrabal en un vídeo al seu canal de Youtube: “He rebut una notícia que serà duríssima per a Belén Esteban després de més de deu anys en plantilla”.

El paparazzo assegura que la cúpula de Telecinco ha vist que Belén Esteban no ajuda a fer pujar l’audiència: “Belén Esteban no resta audiència, però tampoc no fa que aquesta augmenti. Hi ha vegades que és millor que no hi sigui i li han donat un ultimàtum”. Quin és el problema? Que s’haurien adonat que la col·laboradora només interessa quan parla de la seva vida personal i de l’enfrontament amb Jesulín de Ubrique, així com en els moments en què s’enfada amb algun company i es mostra sense filtre.

“La cúpula té clar que s’ha de mullar i parlar d’aquests temes si no vol quedar-se sense forat en el seu programa“, afirma Arrabal. Des que la filla de Belén i Jesulín va fer-se major d’edat, la tertuliana opta per parlar cada vegada menys d’ella i això podria acabar passant-li factura. Aquesta nova Belén més intrínseca i calmada no té tant de ganxo i hauria perdut molt suport dels teleespectadors, que no l’han trobat gaire a faltar durant la seva baixa mèdica.

Belén Esteban, a punt de tornar a la feina després de l’operació

I és que recordem que la tertuliana ha estat uns quants mesos sense poder acudir al seu lloc de feina. Les càmeres van gravar la caiguda en directe que va patir durant l’últim programa al que va poder assistir, un cop contra el terra que li va trencar els ossos d’una de les cames. Va haver de passar per quiròfan un parell de cops i encara ara ha de caminar en crosses, uns problemes que l’han mantingut apartada de la pantalla. Ara que li acaben de confirmar que podrà reincorporar-se aviat, la direcció del programa hauria aprofitat per fer-li una reflexió sobre el seu futur a Sálvame.

Més notícies
Telecinco anirà amb compte en el seu nou 'reality' - Telecinco
Telecinco pren mesures per evitar un altre escàndol sexual en directe
Notícia: Telecinco pren mesures per evitar un altre escàndol sexual en directe
Comparteix
El reality ‘Pesadilla en el paraíso’ serà gravat i inclourà clàusules noves per evitar un altre cas com el del presumpte abús a ‘Gran Hermano’
Més informació sobre Gerard Piqué i la nova nòvia - Europa Press
Els nous sogres de Gerard Piqué, “encantats” amb el futbolista
Notícia: Els nous sogres de Gerard Piqué, “encantats” amb el futbolista
Comparteix
La premsa rosa ha aconseguit informació sobre els pares de Clara Chia, dels qui han revelat detalls de la seva vida privada
Gerard Piqué emet un comunicat sobre la privacitat dels fills - Europa Press
Gerard Piqué anuncia mesures legals en el primer comunicat post ruptura
Notícia: Gerard Piqué anuncia mesures legals en el primer comunicat post ruptura
Comparteix
El futbolista trenca el seu silenci en un escrit contundent en el que demana privacitat i respecte cap als seus fills
Belén Esteban enfadada per la valoració del gazpacho - Europa Press
Belén Esteban denuncia una conspiració contra el seu gaspatxo
Notícia: Belén Esteban denuncia una conspiració contra el seu gaspatxo
Comparteix
La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que li estan fent xantatge abans de les valoracions oficials de l'OCU

Comparteix

Icona de pantalla completa