El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Soraya plora desconsoladament pels arbres caiguts i l’omplen de crítiques ferotges
  • CA

Soraya ha protagonitzat una nova polèmica. L’exconcursant d’Operación Triunfo va estar uns anys allunyada de la primera línia mediàtica, però ha tornat per la porta gran per dos temes que no tenen res a veure amb la música. Fa un parell de mesos va generar moltíssims comentaris en anunciar que volia provar sort com a dissenyadora. El problema? Que ha anomenat la seva marca de roba com Chochete, el que a molts els hi sembla massa vulgar. Deixant de banda totes les mofes que això va generar a la xarxa, avui torna a ser notícia. Aquest cop, però, per un vídeo que ha publicat a Instagram i que s’ha vist forçada a esborrar poques hores després.

El temporal Filomena ha omplert de neu els jardins madrilenys dels famosos. La casa de Soraya també ha patit les conseqüències, el que ha provocat que caiguin algunes branques dels seus arbres. Un fet inevitable pel pes de la neu que, sorprenentment, l’ha afectat moltíssim. De fet, no ha dubtat en compartir un vídeo seu en el qual se la veu plorar desconsoladament.

Soraya apareix plorant desconsolada en un vídeo molt controvertit / Instagram

“Us pot semblar una bestiesa, però aquests dies he sentit moltíssima pena en veure com queien les branques dels meus arbres…. Sentia que estaven patint molt. Quan la neu marxi, recordaré molt el que ha passat aquests dies… Aquests arbres eren maquíssims i ara pràcticament no tenen branques. Que també he pensat en els ocells aquests dies, eh? Són temps estranys i jo amb aquestes coses… La natura em fa pànic. Tenim el deure d’ajudar-nos entre nosaltres, però molt poca gent pensa en la natura i en els animals. Em fa moltíssima pena”, deia entre llàgrimes.

Com era d’esperar, la xarxa s’ha omplert de crítiques ferotges cap a ella. L’acusen de mostrar-se més preocupades pels arbres que pels milers de persones que estan morint, així com també han publicat fotografies seves en els toros per criticar aquesta doble moral: “Els ocells et preocupen però els toros no, eh?”.

Ha estat tal l’allau de comentaris negatius, que la cantant ha esborrat el vídeo. Poc després publicava una fotografia dels arbres el seu jardí i es defensava: “Aquests són els meus petits supervivents del jardí. Quan els miro són com una mare i un petit. Ahir em vaig barallar amb la neu per treure’ls perquè estaven enterrats i trencats. Em va donar un atac de ràbia i em vaig posar a treure la neu com una boja. Digueu-me boja, però m’importen els arbres i el que m’envolta. Per privat alguns m’heu escrit que sóc ximple, que com em preocupo per aquestes coses amb el que està passant en el món, que em preocupi de coses més importants. Em pregunto… Què fan ells pel món? Diuen que hi ha una nova consciència, que l’ésser humà despertarà amb tot el que està passant. Jo no ho tinc tan clar. El que està despert, ho estava abans, i els que estaven perduts, ara ho estan més que mai”.

Amb això no ha evitat que s’aturin les crítiques, més aviat tot el contrari. Una nova controvèrsia que té l’exconcursant d’OT com a protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa