El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mofes a Soraya d’OT pel nom de la seva marca de roba: “És súper vulgar”

Soraya Arnelas ha publicat aquest 2020 el seu últim disc, el que demostra que continua vivint de la música anys després d’haver participat en Operación Triunfo. L’extremenya, no contenta amb això, també intenta fer-se un lloc en el món dels emprenedors. De fet, és fundadora de dos projectes que tot just comencen. El que més forma té, però, és la seva primera col·lecció de roba. La cantant ha dissenyat unes dessuadores de diferents colors, amb el nom de la marca brodat a joc. Personalitzables i disponibles per a adults i també nens, està causant furor entre els fans.

S’està parlant moltíssim d’aquesta nova faceta de Soraya, especialment pel nom que ha escollit per a la marca en qüestió. I és que la xarxa ha esclatat de riure en saber que totes les peces de roba tindran brodada la paraula chochete. Així s’anomena la marca, un apel·latiu afectuós però també un xic vulgar. Ràpidament s’ha fet viral, el que ha generat moltes crítiques i mofes cap a la cantant: “Anar pel carrer amb la paraula chochete estampada a la samarreta em fa una mica de vergonya, la veritat”, “Quin horror de nom, no?”, “Em sembla massa ridícul” o “És súper vulgar!”, consideren molts. Ara bé, això no impedeix que hi hagi desenes de persones encantades i desitjant que surtin a la venda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CHOCHETE

Una publicación compartida de CHOCHETE By Manuela de Gracia (@chochetebymdg) el

 

Ella, però, s’ha aprofitat d’aquesta publicitat i ha volgut defensar per què l’ha anomenat així: “Des de molt petita la nostra filla saludava així a tothom amb qui es creuava i ens vam adonar que sempre treia un somriure. Està clar que venint d’una família andalusa-extremenya ho haurà sentit dir a algú. Per a nosaltres sempre ha estat una paraula especial, tendra i divertida. Manuela va ser la nostra inspiració per a aquest projecte”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SORPRESA!! Hoy os contamos nuestro proyecto ! Queremos compartir con vosotros como comenzó CHOCHETE. Desde muy pequeña Manuela saludaba así a todo aquel con el que se cruzaba y nos dábamos cuenta que siempre sacaba una sonrisa. No sabíamos de dónde habría salido aquella palabra pero está claro que viniendo de familia andaluza-extremeña lo habría escuchado a alguien. Para nosotros siempre ha sido una palabra muy especial ,cariñosa , divertida . Manuela es una niña normal , como todos los niños! Los niños te cambian , sacan lo mejor de ti ,la mayor parte del tiempo jajaja Manuela fue nuestra inspiración para este proyecto .Es nuestro proyecto de vida Alegría y valores definieron los primeros patrones , más tarde llegó la cromoterapia y la psicología del color y después el simbolismo. No hemos inventado nada , lo sabemos , pero con esta colección queremos proponer la vuelta de los valores , de las muestras de cariño , de las uniones y de formar parte de algo y de alguien con una sencilla sudadera , eso sí, una sudadera bordada de calidad , Elegida y personalizada por ti ,para regalar a alguien que quieres Ese será el sistema VOSOTROS SERÉIS LOS PROTAGONISTAS JUNTO CON LA PERSONA A LA QUE SE LA QUERÉIS REGALAR No hay más secretos ! Simple y sencillo! Elegiréis TALLA,MODELO,COLOR Y COLOR DEL BORDADO a vuestro gusto Nosotros nos encargamos del resto ! Aunque queremos dejar una cosa clara .. “No es la prenda , es lo que representa” ♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?

Una publicación compartida de CHOCHETE By Manuela de Gracia (@chochetebymdg) el

 

De moment ha aconseguit el més difícil, que es parli del seu nou projecte. Ara caldrà veure si les vendes deixen en segon pla tots els comentaris negatius pel nom. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa