El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira, fora de si en la celebració del campionat del fill petit
  • CA

Shakira ho ha tornat a fer. L’exitosa cantant colombiana és la fan número 1 dels seus fills, en Milan i el Sasha. Mentre que el primogènit comença a interessar-se pel món de la música, el petit s’està fent un lloc en les arts marcials. Amb només 7 anys, acaba de tornar a quedar en primera posició en un campionat de Krav Magà, un estil de lluita de defensa personal especialment popular a Israel. Fa un parell de mesos, Shakira va compartir un vídeo en el que se la veia completament embogida mentre el Sasha recollia el primer premi. Ara ho ha tornat a fer i ha fet molta gràcia als seus seguidors: “En el pròxim torneig hauran de portar-me amb morrió si no volen que cridi tant”, diu ella tot fent broma.

Molt orgullosa del triomf del fill petit, el que queda clar és que la cantant no es perd cap de les seves competicions i que no dubta en demostrar-li com de contenta està per ell. Una mare entregada i molt implicada en les activitats extraescolars dels fills que té amb el futbolista del Barça, el Gerard Piqué.

Shakira, embogida en la celebració del títol del fill petit | Instagram

Als fans els fa molta il·lusió poder veure aquesta faceta maternal de Shakira, que no es perd cap moment important dels petits. Vestida de xandall i amb gorra per intentar passar desapercebuda… ara només queda que aprengui a no cridar tant per aconseguir que no la miri tothom.

El que també evidencien aquestes imatges, per una altra banda, és la gran similitud física del petit Sasha amb el seu pare. A mesura que creix va assemblant-se més a ell, pel que fa al físic però també en la passió pels esports. De moment no ha demostrat interès en el futbol, però les arts marcials i el surf el tenen d’allò més ocupat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa