El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira felicita el fill amb un vídeo inèdit que demostra com s’assemblen
  • CA

Shakira té passió pels seus fills. El perfil d’Instagram de la cantant és ben ple de fotografies dels petits Milan i Sasha, dels qui presumeix sempre que pot. El protagonista de l’últim post que ha publicat, de fet, és el seu primogènit. L’objectiu era felicitar-li l’aniversari públicament, el que ha fet amb un vídeo inèdit que el mostra tocant la bateria. L’ha acompanyat, a més a més, d’un missatge molt tendre que demostra com se l’estima: “Milan, avui en el teu dia quan fas 9 anys miro enrere i veig quant has crescut i com comences a florir. Mai no deixes de sorprendre’m. Com de tendre i generós que ets amb la família i amics, els valors que defenses a la teva curta edat i l’esforç colossal que inverteixen en tot el que fas se sumen al teu talent i et fan brillar amb llum pròpia. Estic orgullosa de qui ets i t’estimo amb tota la meva ànima, d’una manera impossible que només una mare pot entendre i que encara no sé com descriure”.

L’artista es mostra orgullosa del seu fill, qui hauria heretat la seva passió per la música. Són com dues gotes d’aigua físicament i també pel que fa a aficions, pel que sembla. De fet, el mes passat també va compartir un vídeo del Milan en el que se’l veia, en aquell cas, tocant el piano amb molta destresa. La bateria, el piano, la guitarra… Queda clar que el gran dels Piqué Mebarak s’inspira en el talent artístic de la mare. Una petita estrella que podria seguir els passos de Shakira en el món de la música, segons les darreres publicacions que ha fet.

Shakira felicita l’aniversari al petit Milan / Instagram

Els fans de Shakira es mostren encantats amb què ensenyi aquesta part de la seva vida, una maternitat que treu a la llum la seva cara més dolça i transparent. El Milan no és l’únic que rep l’estima de la mare públicament, per això. El petit Sasha va ser el protagonista d’un dels vídeos més comentats de la cantant, quan va compartir unes imatges del nen mentre recollia un premi durant un certamen d’arts marcials. Se la podia escoltar cridant histèrica, boja de l’emoció en veure’l guanyar; una Shakira molt familiar que encanta als seus seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa