El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Shakira embogeix en la celebració pel triomf del fill petit
  • CA

Shakira i Gerard Piqué van ser pares del seu primer fill fa vuit anys i poc després ampliaven la família amb el petit Sasha. La cantant comparteix un munt de fotos i vídeos amb els nens en el seu perfil d’Instagram, el que ha tornat a fer avui per aplaudir els seus èxits. La setmana passada va compartir un parell d’instantànies del Milan, qui ha heretat el seu talent musical. El nen toca el piano amb fluïdesa i sembla que li agrada acompanyar la mare a les sessions de gravació. Ella es mostrava molt orgullosa: “Tinc un nou productor i és molt estricte! Aquest concert virtual és un petit homenatge de Milan a la nostra inoblidable Bela, que ens va deixar el millor regal, el respecte i devoció pel treball propi”.

Shakira també aplaudeix el talent musical del fill gran / Instagram

Ara ha estat el torn del fill petit, del Sasha, que acaba de guanyar un torneig d’arts marcials. Shakira va acompanyar-lo a l’entrega del diploma, un moment molt emotiu en el que ho va donar tot i no va poder evitar posar-se a cridar com una histèrica per l’emoció. Ella mateixa ho reconeixia quan compartia les imatges: “Quan el teu fill de sis anys aconsegueix un triomf i estàs més il·lusionada que en el moment en què et donen un premi Grammy. Per cert, sóc la dona trastornada que està cridant darrere de la càmera”.

En el vídeo se la sent referir-se al petit com el seu “amor” un parell de vegades, així com demanar a l’acompanyant que fes fotografies del moment. Una mare entregada que va demostrar com d’orgullosa se sentia, una emoció que va manifestar de la manera més gràfica i sincera possible.

Els fills de Shakira i Gerard Piqué tenen com a pares dues estrelles en les seves respectives professions, el que segurament els donarà ales per intentar triomfar en allò que es proposin. De moment sembla que han sortit esportistes i que el gran podria tenir preferència cap a la carrera de la mare, però encara són molt petits per saber què seran quan creixin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa