El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Fa critica Gerard Piqué: “Masclisme i pedanteria”

Gerard Piqué ha concedit una entrevista a El Món a RAC1 aquest dimarts en la que ha enviat un fort retret a Shakira, ja que ha volgut deixar-la malament indirectament quan ha dit que creu que un pare o mare “ha de preocupar-se pels seus fills”. D’aquesta manera ha intentat retreure-li que ella no ho estigui fent en publicar cançons tan dures contra ell, ja que això no beneficia els dos nens que tenen en comú. Davant d’això, l’exfutbolista del Barça ha rebut per totes bandes perquè sembla haver-se oblidat que ell també ha entrat al drap en aquesta guerra mediàtica. Una de les periodistes més contundents contra ell ha estat Laura Fa, primer en el seu Twitter personal i després en una entrevista al Planta Baixa de TV3.

La barcelonina considera que Gerard Piqué s’ha equivocat i que, en realitat, el que ha deixat clar és que no li importa què pensi Shakira. Per què ho diu, això? Basant-se en la frase que ha dit ell quan en Jordi Basté li ha deixat caure que ell també ha fet que el fill gran aparegués en un directe de Twitch, una exposició que l’altre intentava justificar: “Ell m’ho va demanar perquè l’apassiona aquest món i a mi no hi ha res en aquesta vida que em faci més feliç que fer feliç al meu fill”. Què opina Laura Fa al respecte? Que això demostra que “se la pela” que Shakira no volgués que exposés el menor d’aquesta manera.

“Intento protegir els meus fills” és un dard directe cap a Shakira, creu la periodista: “Com si ella no ho fes… Entenc que fa falta una mica de visió amb perspectiva de gènere per entendre-ho, però és de primer de masclisme i pedanteria el que ha fet avui el Piqué. En fi, tot a lloc al patriarcat”.

Laura Fa, indignada per l’atac de Gerard Piqué a Shakira com a mare

En la seva intervenció al Planta Baixa, la periodista del cor deixa clara la seva postura: “Esperava molt les paraules de Gerard Piqué i crec que ha estat una gran decepció que dispari directament contra Shakira pel seu paper com a mare. Si és que veritat que hi havia moltíssimes coses a dir sobre aquesta cançó, però desviar-ho a com és ella com a mare m’ha sobtat moltíssim perquè mira que ha fet coses ella i li ha dedicat cançons sobre com és ell, però el seu paper com a pare mai no ha estat qüestionat i es podria fer el mateix si es volgués i la Shakira no ho ha fet. Això juga en contra de Gerard Piqué”.

Per una altra banda, reconeix que també li ha sorprès que digués que tornaria a emportar-se el fill a la King’s League perquè es va generar polèmica i Shakira es va queixar com a mare que no li semblava bé que el Milan estigués allà. Gerard Piqué ha dit que el tornaria portar, tot i que va dir-se que allà s’havia fet servir un vocabulari que no era el millor per al nen: “Aquesta reacció ha hagut de fer trontollar una mica a Shakira”.

Creu que la crítica del futbolista és contradictòria amb el que ell també ha fet: “Des d’aquesta perspectiva, jo no sé si quan encara els nens no estaven acostumats a què el pare estigués fora de casa era bo que el veiessin morrejant-se amb la seva nova nòvia en un concert… Trobo que buscar-li responsabilitat com a mare a la Shakira per una cançó i no buscar-li a Piqué amb els seus actes és profundament irresponsable. Crec que podia no haver buscat polèmica en no contestar res sobre la cançó i justament disparar contra ella com a mare, el que busca és moltíssima polèmica i fer-li mal, el que més mal pot fer a una mare que és que l’ataquin en aquest aspecte”.

Laura Fa, crítica amb Gerard Piqué per les últimes declaracions - TV3
Laura Fa, crítica amb Gerard Piqué per les últimes declaracions | TV3

Laura Fa té clar que Shakira sabrà què ha dit Gerard Piqué: “No sé si ha seguit l’entrevista, però segur que n’està totalment informada del que ha dit perquè tots dos estan pendents de l’altre sempre que hi ha alguna declaració o algun moviment. Estic completament convençuda que sap el que ha passat i que no li haurà agradat gens el que ha dit del Milan, que el tornaria a portar al directe de la King’s League perquè aquesta és una de les coses que més li ha molestat de tot el que ha fet en Gerard Piqué en aquests últims mesos”.

El que té clar és que Shakira haurà sentit aquestes declaracions i que no li hauran fet cap gràcia: “Segur que ella està informada del que ha dit a l’entrevista i no li haurà agradat gens“.

Més notícies
Gerard Piqué envia una clatellada a Shakira des de RAC 1
Gerard Piqué contesta a Shakira: “Els pares hem de protegir els fills”
Notícia: Gerard Piqué contesta a Shakira: “Els pares hem de protegir els fills”
Comparteix
L'exfutbolista reacciona a les cançons de l'ex amb una clatellada en directe a RAC1
Shakira, fotografiada mentre plora en una botiga de xocolates - Youtube
Shakira plora en una botiga de xocolatines: les fotos del moment
Notícia: Shakira plora en una botiga de xocolatines: les fotos del moment
Comparteix
La cantant ha estat enxampada entre llàgrimes mentre comprava llaminadures als fills tot just després de l'entrevista a Nova York
Shakira amb els seus fills Milan i Sasha / Europa Press
Això és el que costa l’American School, l’escola on van els fills de Piqué i Shakira
Notícia: Això és el que costa l’American School, l’escola on van els fills de Piqué i Shakira
Comparteix
És un centre d'elit exclusiu amb uns preus prohibitius
Shakira justifica els atacs a Gerard Piqué - Youtube
Shakira justifica la cançó contra Gerard Piqué: “Per canalitzar emocions”
Notícia: Shakira justifica la cançó contra Gerard Piqué: “Per canalitzar emocions”
Comparteix
La cantant concedeix una entrevista a Nova York i confessa que ha tingut "un any molt dur" per la separació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mercuccio a març 15, 2023 | 14:18
    Mercuccio març 15, 2023 | 14:18
    El futbolista ha querido hacer mal con sus declaraciones, que pedante. En canvi la Shakira que fa exposició mundial amb les seves cançons, atiant tota l'horda de fans en contra de la Clara-mente. Que és? Una dona que factura? Doncs no, és una maltractadora que a més per a fer mal ha tret els fills del seu àmbit habitual des de que van neixer. Deu em doni Piques i em posi lluny totes les Shakires i Shakiros del mon. I per descomptat totes les Lauras Fas(cistas).
  2. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a març 15, 2023 | 15:10
    D'on no n'hi ha no en raja març 15, 2023 | 15:10
    fa, ets patètica, et creus doña perfecta, quan només ets una vulgar "periodista" de la premsa porqueria, fots pena, penita penaaa
  3. Icona del comentari de: Penos a març 15, 2023 | 18:41
    Penos març 15, 2023 | 18:41
    Ara està al dia defensar accions de la dona encara que siguin contradictòries. Sakira està dolguda i no ho sap gestionar. No té cap empatia amb els fills. Només sap fer negoci. S'entén però ella també va deixar la parella anterior Més valdria que es deixés ajudar.
  4. Icona del comentari de: Defensa a març 15, 2023 | 18:41
    Defensa març 15, 2023 | 18:41
    Ara està al dia defensar accions de la dona encara que siguin contradictòries. Sakira està dolguda i no ho sap gestionar. No té cap empatia amb els fills. Només sap fer negoci. S'entén però ella també va deixar la parella anterior Més valdria que es deixés ajudar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa