El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía enlluerna la gala MET amb un vestit barroc
  • CA

La gala MET és un dels esdeveniments més esperats de l’any en el món de la moda. Nova York posa a catifa vermella a estrelles internacionals en una nit que aprofiten per fer un homenatge a la moda nord-americana. En aquesta ocasió, el dress code estava dedicat a l’edat daurada, una de les èpoques de més prosperitat econòmica. El daurat ha estat el clar protagonista entre les convidades, un color pel que també s’ha decantat Rosalía. La catalana ha estat convidada al gran esdeveniment per segon any consecutiu, tot un honor que la corona com a estrella a l’altra banda de l’oceà.

El dissenyador que l’ha vestit és Givenchy, un model que barreja elements barrocs i futuristes. Destaquen les mànigues de gasa abullonades i els guants d’òpera decorats amb plomes. La silueta sirena contenia parts semitransparents, mentre que els brodats de lluentons marcaven encara més la seva silueta. El que no podia faltar en aquest look de l’exitosa cantant? Algun element que recordés el seu segell personal més salvatge, en aquest cas unes ulleres de sol d’inspiració futurista.

El vestit de Rosalía als MET, una obra d'art - Instagram
El vestit de Rosalía als MET, una obra d’art | Instagram

El vestit de Blake Lively, protagonista de la gala MET

La catalana ha triomfat amb un disseny espectacular, però la gran protagonista de la nit ha estat Blake Lively. La protagonista de Gossip Girl apareixia de la mà del seu marit, l’exitós actor Ryan Reynolds. El vestit de la intèrpret era increïble, amb un llaç a l’esquena que acabava convertint el vestit en un altre de totalment diferent. La màgia de la transformació va deixar tothom captivat i ha convertit el seu nom en tendència tota la matinada.

Blake Lively i Ryan Reynols, protagonistes de la gala MET - Instagram
Blake Lively i Ryan Reynols, protagonistes de la gala MET | Instagram

Els millors vestits de la catifa vermella

A més a més de Blake Lively i Rosalía, la premsa rosa ha destacat els vestits de moltes més convidades. El complement més original va ser la lligadura de Sarah Jessica Parker, l’actriu protagonista de Sexo en Nueva York. El dissenyador Philip Treacy signa un barret molt exagerat, amb plomes i un detall en lila. Devia pesar, això queda clar. Una de les convidades més atrevides va ser Cara Delevigne, que va apostar pel body art que va combinar amb un vestit de jaqueta i pantaló de Dior en color granat.

El barret més original de la gala MET, el de Sarah Jessica Parker - Instagram
El barret més original de la gala MET, el de Sarah Jessica Parker | Instagram
Cara Delevigne, una de les més atrevides - Instagram
Cara Delevigne, una de les més atrevides | Instagram

Del mateix color va lluir la model Gigi Hadid, que va arriscar amb un look digne de passarel·la. Atelier Versace està darrere d’aquest look hipnòtic, compost per una granota amb cotilla i cuir i un abric encoixinat XXL. La dissenyadora assegura que s’ha inspirat en els abrics que es duia a finals del 1800, el que ha reinventat per adaptar-lo a la moda més futurista. Volums exagerats i molt de volum per a un disseny que l’ha coronat.

Gigi Hadid sorprèn a la gala MET - Instagram
Gigi Hadid sorprèn a la gala MET | Instagram

També ha destacat l’atreviment de Vanessa Hudgens, la protagonista de High School Musical que aconseguia enamorar el Troy Bolton. La noia Disney ha deixat tothom amb la boca oberta gràcies a un vestit de Moschino que apostava fort per la tendència del naked dress. Transparències i brodats, amb una cua de seda que la convertia en un autèntic ratpenat.

Vanessa Hudgens als MET - Instagram
Vanessa Hudgens als MET | Instagram

Les germanes Kardashian trepitgen fort a la gala MET

Les germanastres Kim Kardashian i Kendall Jenner no podien faltar en aquesta gala. Després d’uns dies de rumors, es confirmava que la socialité més famosa apareixeria amb l’icònic vestit de Bob Mackie amb el que Marilyn Monroe va cantar l’aniversari feliç al president Kennedy: “Em sento molt honrada. És un vestit impressionant molt ajustat adornat amb més de 6.000 cristalls”. La sorpresa? Que aparegués tenyida de ros platí i amb els cabells molt curts. El seu acompanyant va ser un dels seus millors amics.

Kendall, per la seva banda, apostava per un vestit de dues peces de Prada en color negre. El top, també amb transparències i de màniga curta, combinava amb una faldilla amb molt de volum.

Kim Kardashian sorprèn amb el ros a la gala MET - Instagram
Kim Kardashian sorprèn amb el ros a la gala MET | Instagram
Kendall Jenner, als MET - Instagram
Kendall Jenner, als MET | Instagram
Més notícies
Rosalía fa una llista dels seus essencials - Youtube
Les 10 coses sense les quals Rosalía no pot viure
Notícia: Les 10 coses sense les quals Rosalía no pot viure
Comparteix
La cantant catalana fa una llista amb els seus imprescindibles, el que permet als fans conèixer-la una mica més
La mare de Rosalía, en contra del nou tatuatge de la filla - Antena 3
La mare de Rosalía, enfadada pel seu nou tatuatge: “Perdó, mama”
Notícia: La mare de Rosalía, enfadada pel seu nou tatuatge: “Perdó, mama”
Comparteix
La cantant catalana reconeix que la idea no ha fet massa gràcia a la seva progenitora, tal com mostra el missatge de Whatsapp que ha compartit
Will Smith gira la cara del presentador dels Oscars - Youtube
Will Smith i la bufetada dels Oscars 2022, el moment més viral de la gala
Vídeo: Will Smith i la bufetada dels Oscars 2022, el moment més viral de la gala
Comparteix
L'actor ha girat la cara del presentador en un intent de defensar la seva dona
Parlen de les operacions de cirurgia estètica que s'hauria fet Rosalía - Europa Press
Les operacions estètiques de Rosalía, analitzades a la televisió catalana
Notícia: Les operacions estètiques de Rosalía, analitzades a la televisió catalana
Comparteix
La cantant catalana hauria passat per quiròfan per fer-se diversos retocs, tal com deixa caure la directora d'una clínica especialitzada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa