El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía i David Muñoz preparen un sandvitx inspirat en ‘Chicken Teriyaki’
  • CA

Rosalía i David Muñoz formen una parella ben estranya. Què tenen en comú l’exitosa cantant catalana i el xef de DiverXO? Es podria pensar, en primer lloc, que tots dos saben què és ser coneguts internacionalment. Doncs bé, aquest cap de setmana han volgut posar els seus coneixements en comú i han publicat un vídeo que demostra que han fet una col·laboració junts. Ella és bona en la música i ell, a la cuina. I és per això que van pensar que podrien fer-se publicitat mútuament si barrejaven els seus talents en un projecte comú que ha acabat cridant molt l’atenció, efectivament. De què parlem? Del sandvitx que ha creat el xef, un plat inspirat en Chicken Teriyaki, una de les noves cançons del disc Motomami.

En el vídeo, se’ls veu a tots dos a la cuina de David Muñoz per preparar el MotoUmami. La parella de Cristina Pedroche i l’artista cuinen junts l’entrepà, inspirat en tot el que explica ella en les entrevistes: “Aquest és un Katsu Sando, un sandvitx d’inspiració japonesa que es premsa i que es fa amb un brioix bescuitat. L’hem omplert d’un pollastre teriyaki, com no podia ser d’una altra manera”, li explica el cuiner a la seva auxiliar de cuina més famosa.

Rosalía li reconeix que no és gaire bona en la cuina, fins al punt de tenir dificultats en cuinar plats molt poc elaborats: “Sempre he d’anar amb compte perquè se’m cremen tots els plats”. En el vídeo se’l veu explicant-li quins ingredients necessita, mentre ella grava l’elaboració. En una de les darreres entrevistes que va concedir la de Sant Esteve Sesrovires va confessar que li encanta la maionesa i que li posa a tots els plats. És per això que també ha volgut afegir-ne un munt en aquesta recepta, tal com demostra el vídeo. Una vegada acabat l’entrepà, ella es mostra molt emocionada en veure el resultat: “Increïble”. Finalment, la darrera escena la mostra ensenyant una part de la coreografia de la cançó de Chicken Teriyaki al xef, el que permet veure que no té molt de ritme.

David Muñoz, orgullós de col·laborar amb Rosalía

En el seu perfil d’Instagram, el cuiner ha aplaudit la col·laboració amb la cantant: “Admiro molt a Rosalía per la seva creativitat, art i talent. Rosalía és una avantguardista i el seu procés creatiu té molts punts en comú amb el meu. Passar el dia amb ella mentre cuinem creativitats i ballem entre els fogons de RavioXO ha estat absolutament inspirador”.

Rosalía cuina amb David Muñoz - Instagram
Rosalía cuina amb David Muñoz | Instagram

Rauw Alejandro, el xicot de Rosalía, es fa un tatuatge en el seu honor

Rosalía i Rauw Alejandro formen una de les parelles més seguides i estimades, sobretot des que comencessin a dedicar-se missatges romàntics a través de la xarxa. Publiquen fotografies junts habitualment, així com també han deixat d’ocultar-se i passegen per Los Angeles de la mà. Tots dos travessen un moment professional molt bo, al que se suma una època personal immillorable. Com dèiem, les mostres d’estima són moltes. La darrera? Que el cantant s’hagi tatuat el nom de la seva xicota a l’abdomen. Això coincideix amb l’anunci que va fer la catalana durant la seva darrera entrevista a El Hormiguero, quan va mostrar la R que s’ha tatuat en el peu: “Una lletra molt especial per a tots dos”, deia llavors. A la xarxa, els seus seguidors no fan més que demanar que es comprometin i celebrin una boda multitudinària. El temps dirà si acaben fent cas a aquesta petició popular, la que agafa més i més força recentment. La parella triomfa a la carrera i a la vida sentimental, un moment dolç que podria acabar en boda.

Més notícies
Un metge s'escandalitza amb el que fa Rosalía a la sauna -- Telecinco
Rosalía promociona una tàctica molt perillosa a dins de la sauna
Notícia: Rosalía promociona una tàctica molt perillosa a dins de la sauna
Comparteix
Un metge ha acusat la cantant catalana de donar veu a una tècnica que pot generar greus problemes de la salut
Rosalía, a la gala MET -- RosalíaInfo
Rosalía enlluerna la gala MET amb un vestit barroc
Notícia: Rosalía enlluerna la gala MET amb un vestit barroc
Comparteix
La cantant catalana va triomfar, però no va destacar tant com altres convidades
La mare de Rosalía, en contra del nou tatuatge de la filla - Antena 3
La mare de Rosalía, enfadada pel seu nou tatuatge: “Perdó, mama”
Notícia: La mare de Rosalía, enfadada pel seu nou tatuatge: “Perdó, mama”
Comparteix
La cantant catalana reconeix que la idea no ha fet massa gràcia a la seva progenitora, tal com mostra el missatge de Whatsapp que ha compartit
Parlen de les operacions de cirurgia estètica que s'hauria fet Rosalía - Europa Press
Les operacions estètiques de Rosalía, analitzades a la televisió catalana
Notícia: Les operacions estètiques de Rosalía, analitzades a la televisió catalana
Comparteix
La cantant catalana hauria passat per quiròfan per fer-se diversos retocs, tal com deixa caure la directora d'una clínica especialitzada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Llenguado a maig 10, 2022 | 12:48
    Llenguado maig 10, 2022 | 12:48
    "Cuinar"... un entrepà. Quin nivell. Sabeu que vol dir cuinar ? Sempre n'hem dit fer un sandvitx o entrepà. Fot basarda, com empitjora el nivell del nostre món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa