Es filtren els sorprenents plans de futur de Rocío Carrasco després del documental

Amics propers de la filla de Rocío Jurado expliquen què pretén fer ara que ha compartit la seva versió de la història

Rocío Carrasco és en boca de tots des que fes el pas d’explicar la seva història en un documental. Telecinco s’està fent d’or gràcies al seu relat esquinçador, encara que ella també s’ha omplert les butxaques. Després de 25 anys de silenci, la filla de Rocío Jurado s’ha sincerat sobre els pitjors moments en el seu matrimoni amb Antonio David Flores. L’ha denunciat públicament i ha aconseguit que l’acomiadin de Sálvame després de les acusacions de maltractament que li ha dedicat. Però i ara què?

La revista Diez Minutos publica en exclusiva quins són els plans de Rocío Carrasco ara que ha ofert la seva versió de tot el que ha passat en aquestes últimes dues dècades. Les claus del seu futur més immediat passarien per seguir lluitant i aportant nova informació per reobrir el cas de maltractament. A més a més, s’estaria plantejant allargar el contracte amb Mediaset per oferir una segona temporada del seu documental, concedir més entrevistes o començar a treballar com a tertuliana d’algun dels seus programes: “No descarta fer més aparicions a Telecinco. Allà se sent protegida i ara mateix està forta. Ara bé, ens fa por que torni a decaure…”, diuen fonts properes a ella.

Del silenci més sepulcral a no voler callar. El canvi d’estratègia de Rocío Carrasco és més que evident, però no és l’única que vol seguir aprofitant-se de la tirada mediàtica. La seva filla, Rocío Flores, estaria negociant amb la cadena per oferir la seva versió en un plató de televisió. Fins ara només ha aportat pinzellades de què opina sobre tot plegat, així que una entrevista de la jove generaria moltíssima expectació.

Són moltes les preguntes que encara no tenen resposta, així que el tema sembla lluny d’acabar: “Rocío no s’avergonyeix del seu relat i pensa seguir lluitant perquè la tornin a escoltar en un jutjat, costi el que costi“. Pel que fa a recuperar la relació amb la filla, això ho deixa per més endavant: “No considera que hagi arribat el moment encara. Aquest tema se’l vol prendre amb calma perquè no vol tornar a patir. Està segur que la filla l’odia, així que no està curada encara en aquest sentit”.

Nou comentari