Rocío Carrasco: “Em fa mal saber que la meva filla vol veure la seva mare a la presó”

"Mentre em pegava tenia el mòbil obert, que li va donar el seu pare, qui estava a l'altre costat no ho sé”, relata

L’emissió de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ no s’atura. I aquest dimecres Telecinco emetrà el capítol 9. I ara, ‘Sábado Deluxe’ ha emès un avançament de què es podrà veure en aquest nou capítol, titulat ‘Algo se derrumbó dentro de mi’. Què va passar després de l’agressió de Rocío Flores a la seva mare, Rocío Carrasco?

En les imatges es veu a la filla de Rocío Jurado molt emocionada explicant com li demanava a la seva filla que deixés de pegar-la: “Ella em cridava que no la pegués més, però jo li deia que jo no l’estava pegant, i que parés. Però no parava. Mentre em pegava tenia el mòbil obert, que li va donar el seu pare, qui estava a l’altre costat no ho sé”.

A més, Rocío explicarà com va viure la denúncia de la seva pròpia filla “per un delicte de maltractament habitual”: “A mi em truquen de la caserna de la Guàrdia Civil, l’agafa Fidel i el policia li diu que anessim cap a la caserna. Aquesta trucada substitueix a que vingui la Guàrdia Civil a casa teva, t’emmanilli, et pugi en el furgó i et porti a la caserna”, relata.

I continua: “Se m’informa que la meva filla m’ha denunciat amb el meu pare, que ha estat ell qui ha firmat. A mi la pallissa no em fa mal. A mi em fa mal el saber que una filla meva, que ha estat nou mesos aquí dins i que l’he parit jo, sigui capaç de voler veure a la seva mare a la presó per alguna cosa que no ha fet”.

Nou comentari