El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo declara la guerra a la policia i els acusa de ser corruptes
  • CA

Rafael Amargo continua proclamant que és innocent. A finals de l’any passat, la Fiscalia de Madrid va demanar una pena de nou anys de presó per a ell, una petició motivada per l’acusació que ha fet el Ministeri Públic: consideren provat que va cometre un delicte contra la salut pública en ser el cap d’una trama de venda d’estupefaents. El coreògraf i ballarí ha negat que això sigui cert des del principi i és per això que ha sol·licitat que es torni a obrir la investigació contra ell per intentar, així, desmuntar-la. Denuncia que les autoritats no han actuat correctament i que la feina policia va tenir errors molt greus. El problema és que han desestimat aquesta petició i ara la seva situació judicial es complica.

En conèixer aquesta mala notícia, Rafael Amargo ha publicat un parell de comunicats en el seu perfil d’Instagram. Es mostra totalment indignat amb la decisió i deixa caure que aquest cas contra ell amaga alguna cosa: “Avui han desestimat el recurs del meu advocat, però ells no acaben de donar-nos el que demanem per poder fer la defensa i comprovació de tot el que diuen. La justícia és injusta perquè és dificilíssim poder avançar… Per una altra banda, s’entén que no poden entregar res per allà perquè se’ls hi acabaria el joc. És clar, hem d’estirar el xiclet… I mentrestant ells fent que passi el temps per quedar com els grans herois de la cura i protecció dels ciutadans”.

Totalment fora de si, ataca la policia d’estar ocultant una trama corrupta: “Doncs que expliquin on és tot allò que decomissen i els diners que guanyen de vendre el que requisen en els registres. Fan d’això un negoci corrupte que alimenta el seu sac en abusar del seu càrrec danyí, abusiu i injust. Tampoc no puc defensar-me d’aquesta barbàrie? Doncs res, dir que els de dalt ho saben tot, tot, tot i tot. Per tal de no remoure merda entre el cos, el que fan és fer com qui no veu. Doncs, senyors, si no denuncien el que fan els seus companys sou còmplices i això és un delicte”.

L’acusació que fa el ballarí és molt contundent i és conscient que pot tenir problemes. No li importa, per això: “La meva consciència està molt tranquil·la i molt neta, per això m’atreveixo a dir-ho públicament. S’han quedat a gust amb mi, amb la meva família, amb el meu art, amb la meva empresa. Li diria a la fiscal que prengui nota d’això, perquè no callaré. No tinc res a amagar”.

Rafael Amargo es defensa en un comunicat contundent | Instagram

I d’aquí, continua amb la seva defensa: “Estic davant d’una injustícia tenyida de corrupció, un delicte provocat i més. Amb un parell d’ales agafo un paper i escric i coreografio aquest espectacle de la companyia jove de flamenc nacional”. El ballarí es troba al centre de la polèmica i tot aquest cas ha fet molt de mal a la seva imatge. Espera que tot pugui resoldre’s aviat i que els tribunals siguin justos amb ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa