El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La fiscalia demana 9 anys de presó per a Rafael Amargo
  • CA

Males notícies per a Rafael Amargo. La fiscalia demana 9 anys de presó per al ballarí després que el jutge hagi conclòs que hi ha indicis suficients per acusar-lo d’un delicte de tràfic de drogues i pertinència a un grup criminal. En la investigació han arribat a la conclusió que la casa que comparteix amb la parella era el lloc d’operacions per a la venda d’estupefaents, encara que també ho entregarien amb trasllats a peu. La fiscalia creu poder provar que venia drogues al seu domicili, així com la dona i dues persones més. L’acusació li atribueix un delicte contra la salut pública.

Va ser l’any passat quan el van detenir en el seu domicili de Madrid. Els investigadors van registrar dues cases i va ser arrestat. El jutge que va instruir el cas va assegurar que era ell qui liderava el grup de traficant de drogues, els que treballaven especialment amb metamfetamina que distribuïen a través de persones que la traslladaven directament fins a les cases dels clients.

Males notícies judicials per a Rafael Amargo - Europa Press
Males notícies judicials per a Rafael Amargo / Europa Press

En l’escrit d’acusació es diu que Rafael Amargo i el soci es dedicaven “de manera concertada i persistent” a la distribució de substàncies estupefaents a terceres persones a canvi de diners, el que fa que demanin una pena tan alta. Per a un tercer acusat, la fiscalia demana sis anys de presó. Com a prova afegeixen que l’abril el 2020 un dels acusats va ser detingut quan es disposava a entregar 0,9 grams de metamfetamina a canvi de 50 €. Aquesta substància hauria estat recollida a casa del coreògraf, el que van comprovar gràcies als dispositius de vigilància. Consideren que la casa de Rafael era el punt de venda oficial, el que complica encara més la seva situació judicial. Ara caldrà veure què decideix el jutge, que es troba a sobre de la taula una acusació de fiscalia potent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa