El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutge conclou que Rafael Amargo traficava amb drogues en un grup criminal

Males notícies per a Rafael Amargo. El ballarí va ser detingut fa poc menys d’un any, quan el van acusar de pertànyer a una banda criminal que traficava amb drogues. El titular del jutjat d’instrucció ha conclòs la investigació i assegura que hi ha indicis suficients per acusar el coreògraf, la seva dona i els seus dos socis en un delicte de tràfic de drogues i pertinència a grup criminal. El jutge destaca, a més a més, que creu que Rafael Amargo era el cap de l’organització, el que complicaria encara més la seva situació. En la investigació han arribat a la conclusió que la casa que comparteix amb la parella era el lloc d’operacions per a la venda d’estupefaents, encara que també ho entregarien amb trasllats a peu o a través del servei d’Uber.

Han afegit que cadascú tindria un paper molt específic en la trama de distribució de metamfetamina. Tenint en compte la quantitat de droga que van intercedir, conclouen que venien una quantitat que excedia el que pot considerar-se per autoconsum. Cal recordar que aquesta va ser la justificació que va fer el ballarí en un primer moment, el que ara el forçarà a canviar d’estratègia.

Rafael Amargo al 'Deluxe' - Telecinco
Rafael Amargo al Deluxe / Telecinco

Un dels investigats, De los Santos, qualifica aquest aute de “barbaritat” i ha deixat clar que recorreran. Aquests vuit fulls deixen en molt mal lloc a Rafael Amargo, la dona i aquests dos socis. La situació per a ells es complica molt i ara hauran de fer front a una investigació judicial que hauran de desmuntar a no ser que vulguin acabar amb penes de presó. El ballarí ha repetit una vegada i una altra que és innocent, unes paraules que ha anat deixar anar diverses vegades des que fos detingut. De moment no s’ha pronunciat sobre aquesta última hora en el procés contra ell, però és probable que concedeixi declaracions d’aquí a poc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Com hi ha món a novembre 30, 2021 | 15:32
    Com hi ha món novembre 30, 2021 | 15:32
    Aquest com el cigala, son els "músics" i "artistes" que TV3 denota sempre molt d'interès en informar-nos-en quan actuen a Barcelona.. A propòsit quins noms, no ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa