Pocholo reapareix per parlar d’addiccions i problemes de salut: “Havia de parar de beure o acabaria morint”

L'aristòcrata ha concedit una entrevista a 'El Hormiguero' en la qual ha assegurat que ha canviat d'estil de vida

Feia molt que no se sabia res de Pocholo Martínez-Bordiú, fins que aquest dijous ha reaparegut a televisió de la mà de Pablo Motos. L’han entrevistat a El Hormiguero, en una conversa plena d’anècdotes i bromes, però també de confessions sobre el seu estat de salut.

L’aristòcrata més esbojarrat va abandonar la feina en els realities de televisió per crear una empresa i cuidar-se després de molts anys de festa a totes hores i problemes d’addiccions. Ara assegura que ha deixat de beure alcohol, el que ha sorprès molt al presentador en recordar la seva fama: “Em bevia tot el que m’oferien, sí. Ara bé, va arribar un moment en el qual vaig abandonar els mals hàbits que tenia perquè va caure la premissa que els acompanyava. Estava en una fase en la qual havia de parar o acabaria morint. Ara faig coses diferents. Tots els problemes que tens, al final et donen un do”.

Martínez-Bordiú ha manifestat, a més a més, que va haver de deixar de beure per una malaltia que arrossega des que va néixer: “Quan la meva mare estava embarassada, la van punxar amb una agulla que havia estat en contacte amb l’hepatitis. Em va passar abans de néixer, així que la porto amb mi des de sempre i la suporto. Em trobo feliç així perquè no puc fer una altra cosa. Si algun dia necessito un trasplantament, doncs el necessitaré. De moment estic bé, per això. Però sí, em diuen Pocholo perquè de petit vaig estar molt pocho“.

Ara ha deixat de beure i se centra en la seva feina d’empresari. Per tal d’aprofitar la mítica escena amb la motxilla a Hotel Glam, ha creat una marca de motxilles pròpies que ha volgut promocionar en el programa. Una nova vida que l’ajuda a veure que els joves que participen actualment en festes il·legals són uns irresponsables: “Jo sóc festa pura, però en un moment tan greu em sembla una falta de respecte organitzar una festa així. Tinc gent molt propera que ha patit molt i que segueix patint, això em fa mal a l’ànima”.

Dels seus anys de discoteca en discoteca ha après un remei contra la ressaca que ha volgut compartir amb els teleespectadors: “Heu de barrejar Bull Shot, vodka, pebre i suc de llimona i prendre-us-ho l’endemà d’una nit de festa. Funciona”.

Als teleespectadors no els ha fet cap gràcia que comentés una cosa així en directe, per la qual cosa Twitter s’ha omplert de crítiques cap a un Pocholo nou però igual d’esbojarrat.

Nou comentari