El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre: “La monarquia està preparada per a un divorci reial”
  • CA

Pilar Eyre ha signat una de les exclusives de la seva vida, tal com presumeix des que Lecturas publiqués les fotografies d’Iñaki Urdangarin de la mà d’Ainhoa Armentia quan encara no era oficial la separació de Cristina de Borbó. La parella va acabar emetent un breu comunicat en el que confirmaven que havien “interromput” la seva relació. S’ha parlat molt de la seva negativa a referir-s’hi com a “divorci”, paraula que tampoc no va fer servir la seva germana Elena quan va separar-se de Jaime de Marichalar. La cronista catalana reflexiona sobre aquest aspecte en una entrevista a El País, en la que sorprèn en assegurar que la Casa Reial no amagaria l’hipotètic divorci de Felip VI i Letícia: “La Zarzuela està preparada per a un divorci reial i també per a una reina lesbiana“, afegeix en relació a un possible futur sentimental d’Elionor. Considera que Letícia no suportaria el que ha arribat a passar per alt Sofia de Grècia, ja que els avanços són “imparables”.

Com era d’esperar, ha volgut dedicar unes paraules a Joan Carles de Borbó: “El seu regnat va començar a caure molt aviat, però vam trigar en assabentar-nos i encara més en explicar-ho. El primer que va cobrar va ser el 1973, quan va inaugurar el club Las Lomas de Madrid. Va rebre una donació a través del seu amic Manuel Prado. El rei emèrit va ser el primer en cobrar per assistir a un bolo. Els periodistes tenim bastanta responsabilitat per haver callat. Aquells que hem intentat aixecar una punta el vel, ho hem pagat. Jo, per exemple, cada any tinc una inspecció fiscal quan mai no m’han trobat res”.

Joan Carles, en una foto d'arxiu - Europa Press
Joan Carles, en una foto d’arxiu / Europa Press

La periodista deixa caure que podria viure només dels seus llibres, però reconeix que trobaria molt a faltar “l’adrenalina” d’una exclusiva: “Els llibres m’aporten la llibertat de parlar de mi mateixa. El meu pare era molt de dretes i jo he estat rebel, amb drogues, la militància d’esquerres els amors… A cada llibre demano perdó als meus pares per haver estat tan filla de p… amb ells”, etziba. Té clar que néixer a la zona alta de Barcelona en una família adinerada l’ha ajudat molt: “He treballat des de jove, però néixer on vaig néixer m’ha afavorit. Les meves cosines són les meves millors fonts, per exemple. Quan vaig dir que Iñaki estava a Baqueira sol amb els fills va ser gràcies a què una d’elles estava al seu costat en un telecadira”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa