El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla i la filla gaudeixen d’Egipte a bord d’un creuer de luxe
  • CA

Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer, han deixat un forat en les seves agendes per marxar de vacances a Egipte. Hi han anat en companyia d’unes companyes de feina i d’uns amics, amb els quals estan gaudint d’uns dies de turisme i desconnexió. Aquesta setmana explicàvem per què la presentadora ha deixat d’aparèixer a Sálvame, una feina que ha apartat temporalment per centrar-se en la gira teatral amb la que està triomfant. Ni televisió ni teatre, ara l’andalusa se centra en descobrir el paradís de les piràmides. Els seus seguidors estan meravellats gràcies a totes les fotografies que està publicant, la millor prova gràfica de la felicitat que sent.

El Español ha sabut on s’estan allotjant, el que no ha deixat indiferent a ningú. El grup s’ha embarcat en un creuer de luxe pertanyent a la companyia Steigenberger, que descriu els seus vaixells com “uns espais luxosos que permeten als passatgers seguir les empremtes dels llegendaris exploradors”. En el seu viatge per Egipte, que durarà set dies, ofereixen experimentar en primera persona “la riquesa dels faraons en els seus temples sagrats”. Recorren el riu Nil des de Luxor fins a Assuan, dos dels punts estratègics en la ruta més turística de la zona.

Aquests creuers compten amb algunes suites i cabines dobles, així com de salons de bellesa, gimnàs, restaurants i piscina. Paz Padilla i els acompanyants han visitat algunes de les joies arquitectòniques del país com són els temples d’Edfú, de Kom Ombo i de Luxor. Ella mateixa qualifica aquesta visita com “un viatge inoblidable”.

Les fotografies demostren que la presentadora i el seu grupet estan intentant visitar el màxim de llocs possibles, així com endinsar-se en la cultura del país africà i xerrar animadament amb gent local. Contentes i entusiasmades per tot el que estan veient, mare i filla gaudeixen d’un viatge irrepetible que sembla que els està encantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa