Expliquen el motiu de la desaparició televisiva de Paz Padilla

Paz Padilla ha desaparegut de televisió d’una manera fulminant. La vèiem a Sálvame pràcticament cada tarda, així com a les emissions de Got Talent i La que se avecina. De cop, abandonava tots aquests projectes i els teleespectadors sospitaven que podia passar-li alguna cosa. La revista Semana ha volgut investigar i parlar amb fonts properes a la presentadora, els que revelen quin és el motiu principal que l’ha allunyat de la petita pantalla.

L’estiu passat va morir el seu marit, Antonio Vidal, víctima d’un tumor cerebral. La vida de Paz Padilla va canviar radicalment, però no va voler enfonsar-se. En comptes de trencar-se en mil trossos, la presentadora va mostrar la seva faceta més forta i va acceptar la mort del marit. El procés no va ser fàcil, però molta gent va quedar-se meravellada en veure la pau amb la que Paz parlava de la pèrdua de l’Antonio. Va rebre una allau de preguntes sobre el mètode que havia seguit, el que li va donar ales per escriure un llibre. L’èxit va ser aclaparador i ràpidament li van oferir fer una obra de teatre basada en aquesta experiència. I dit i fet, ha estat des que ha començat la gira teatral que no l’hem tornat a veure pels passadissos de Telecinco.

Paz Padilla vol actuar en el màxim nombre de ciutats espanyoles que pugui, el que fa que tingui una agenda tan plena que no li permet fer un forat per a la televisió. Sorprèn molt aquesta decisió, però, ja que té altres companys que compaginen els programes i el teatre sense cap mena de problema. El món de la televisió és molt canviant, amb la qual cosa pot ser perillós abandonar-la durant tant de temps. Sembla, però, que a Paz Padilla això no li importa. Tindria diversos projectes televisius a les mans, però hauria deixat clar a les productores que ara mateix l’única cosa que vol fer és actuar a sobre dels escenaris amb la seva obra de teatre.

Paz Padilla, protagonista de l’última revista de Semana

S’ha especulat que la seva desaparició televisiva no seria tan unilateral com vol fer semblar, però. I és que en els últims programes que va presentar va estar lligada a la polèmica per diverses declaracions controvertides. Darrerament s’havia creat molt d’odi contra ella, el que hauria motivat la direcció per insistir-li que aquest descans seria beneficiós per a la seva faceta d’actriu i també per a ells.

Nou comentari