Ona Carbonell torna a la competició: “M’he adonat que la conciliació és difícil ara que sóc mare”

La nedadora catalana ha explicat com estan sent els primers entrenaments després de la baixa maternal

Ona Carbonell ha tornat als entrenaments per preparar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio, que finalment se celebraran aquest estiu. La nedadora catalana ha estat un temps de baixa que ha aprofitat per ser mare, un canvi de vida que es materialitzava el passat cinc d’agost quan naixia el petit Kai. Ara ha tornat a la feina, del que ha volgut parlar en una entrevista molt sincera a Gtres.

Ara intenta compaginar la vida professional amb la de mare d’un nen de set mesos, el que assegura que no és fàcil: “Ho faig amb molt d’esforç, cansament i son”. Es troba molt il·lusionada, però, encara que reconeix que li hauria agradat passar més de temps amb el bebè :”Si no haguessin ajornat els Jocs, segurament hauria tornat més tard i m’hauria pres els primers mesos amb Kai sense treballar. Ara bé, aquesta és una oportunitat molt maca i l’estic intentant aprofitar al màxim”.

La tornada als entrenaments després del part no ha estat tan difícil com creia: “Físicament ha estat horrible perquè em cansava al cap de dos minuts de nadar, però tècnicament he tornat molt bé”. Ha volgut agrair el suport de les companyes i també de l’entrenador: “M’estan ajudant molt”.

Ara bé, explica que les seves prioritats han canviat i que li costa arribar a tot: “La conciliació és difícil perquè dono el pit mentre faig moltes hores d’entrenament i passo moltes hores fora de casa. Arribo molt cansada i tinc un nen de 8 quilos… No dormo a les nits i la recuperació és diferent de la d’abans, però també la part emocional és maca i estic tan feliç que acaba ajudant”.

Nou comentari