El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Polèmica exigència de Miguel Bosé a l’entrevista amb Évole: “Treu-te la mascareta”
  • CA

La Sexta emetrà aquest diumenge una de les entrevistes més buscades dels últims anys. Miguel Bosé parlarà amb Jordi Évole després de més de sis anys sense aparèixer a televisió, una conversa envoltada d’expectació sobretot per la polèmica que va protagonitzar durant el confinament. Cal recordar que l’exitós cantant va posicionar-se a favor dels negacionistes i antivacunes en un discurs molt controvertit del qual encara se’n parla.

En una de les promocions que està compartint la cadena se’l pot sentir demanant al presentador que es tregui la mascareta, una exigència que demostra que segueix pensant de la mateixa manera: “Treu-te aquesta màscara. Jo no parlo amb gent amb mascareta“, arriba a dir.

Reticent a dur la mascareta malgrat la seva obligatorietat, el cantant també nega que la mare morís de coronavirus malgrat ser aquest el diagnòstic dels metges: “No va morir d’això, pareu de dir-ho”. Un Miguel Bosé amb molt a explicar i encara més a justificar, en la que de ben segur serà una entrevista molt seguida.

Miguel Bosé ha compartit un petit fragment i ha explicat què es podrà veure en aquesta conversa: “Parlo amb un bon amic de fa molts anys. Tenia ganes de fer-ho, però no trobava amb qui. Explico coses que ningú no ha sentit ni sap, aventures i anècdotes. Moltes són un avanç de la meva autobiografia que serà publicada el pròxim novembre. Moltes altres no, simplement se les vaig regalar a Jordi a canvi d’asseure’s a escoltar-les. Feina, amors, projectes, família, fills, futur… I, és clar, la meva visió sobre les mentides de l’actualitat. La meva postura segueix sent ferma i coherent. Si ens acompanyeu, passareu una bona estona. Ens veiem diumenge 11 d’abril”.

Una postura “ferma i coherent” sobre el coronavirus de la qual en donarà detalls en el programa de Jordi Évole.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa