El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé reapareix en una entrevista explosiva: “La meva mare no va morir de Covid”
  • CA

Miguel Bosé reapareixerà a televisió sis anys després de la seva última entrevista a Espanya. El cantant, envoltat d’expectació mediàtica pel seu negacionisme, donarà explicacions en el programa de Jordi Évole el pròxim 11 d’abril. Per tal de promocionar-ho, han emès un avançament que deixa clar que el controvertit artista no callarà res.

“Jo estic de p… mare, que no em veus? La meva veu va i ve, ara puc parlar però he arribat a no tenir res de veu. No em veia ningú perquè a qui vols que m’ensenyi en aquest estat?”, revela.

Durant la conversa, Miguel Bosé parla de la vida d’excessos que ha tingut: “He viscut anys salvatges amb drogues, sexe a lo bèstia… I un bon dia em vaig despertar i vaig dir que s’havia acabat. Ho vaig deixar tot ara fa set anys”. Així com també parla de les trobades amb Franco: “Venia a la nostra finca i li queia la bava amb el meu pare”.

El que més interès genera, però, són les seves declaracions sobre el coronavirus. En aquest vídeo promocional se’l sent negar que la seva mare hagi mort per culpa del virus: “La meva mare no es va morir de Covid i això ha de parar ja”. Un Miguel Bosé contundent i amb ganes de xerrar que ho donarà tot en una conversa que promet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa