El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màxim Huerta, molt preocupat, penja una fotografia de la seva mare a l’hospital
  • CA

Màxim Huerta, qui va ser ministre espanyol de Cultura, ha preocupat els seus seguidors en penjar una fotografia de la seva mare a l’hospital, acompanyada d’un missatge ple de tristesa. En la imatge es veu una senyora gran, d’esquenes, asseguda en una cadira, amb el cap tapat, amb mascareta i amb una jaqueta vermella amb ratlles negres de màniga llarga. Tot sembla indicar que es troba en un hospital, o en una consulta mèdica.

I acompanyant aquesta inquietant imatge, el presentador televisiu ha escrit: “Una altra ressonància. Una altra espera. Una altra vegada a bussejar en eel misteri”. Seguidament, ha relatat una breu conversa que han tingut mare i fill: “El fill diu que anirà bé. La mare aixeca les celles”. I conclou el post d’Instagram Màxim Huerta: “Silenci. El mateix que l’altra vegada. El de l’anterior. Silenci. S’escolta el seu nom. La criden. Passa el control. Escric i miro la cadira -ara- buida-“.

A la mare del presentador i exministre de Cultura li van trobar fa tot just un any un tumor al cap, però ell mai ha explicat com evolucionava la malaltia ni com es trobava ella. Ara tampoc ha donat més detalls, més enllà de la fotografia i el breu text que ha penjat a les seves xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa