Leticia Sabater, sobre la festa il·legal al seu xalet: “M’han estafat i m’han destrossat la casa”

La cantant catalana assegura que els desperfectes sumen 20.000 €

Leticia Sabater ha rebut crítiques ferotges des que es filtrés a la premsa que s’havia organitzat una festa il·legal a una de les seves cases. A televisió acusaven directament la cantant catalana d’haver llogat el xalet sent conscient que el llogater convidaria més de vint persones la nit de Cap d’Any, el que estava completament prohibit per les normes anticovid.

Després de deu dies plens de rumors i acusacions, Leticia ha acudit al Sábado Deluxe (que aquesta setmana s’ha emès diumenge per culpa del temporal Filomena) per aclarir-ho tot. Visiblement enfadada, ha carregat contra tots aquells que han assegurat que ella era coneixedora de la festa il·legal: “A mi m’han estafat. He demandat a aquest senyor civilment i també penalment. He estat tota la primera setmana de l’any amb medicació perquè encara no em crec que això m’hagi passat a mi. Jo no sabia que celebraria una festa i molt menys estava convidada. M’han destrossat la casa, com voleu que permeti això?”.

“L’home em va llogar la casa per passar la nit amb la seva família. No em va dir que muntaria una festa que duraria 36 hores, ni que em farien destrosses, ni que em robarien. Els desperfectes pugen a 20.000 €. I és mentida que hagi cobrat 6.000 € pel lloguer, només vaig guanyar-ne 350 €. Jo he estat una víctima perquè m’han destrossat la casa. Hi ha 40 identificats, però ara tinc por perquè m’han dit que eren narcotraficants”, revelava.

Leticia Sabater, entrevistada al ‘Sábado Deluxe’ per aclarir què va passar durant la festa il·legal a casa seva / Telecinco

Leticia Sabater, molt nerviosa, confessa que ha estat molt trista i preocupada: “Vinc aquí a defensar-me perquè he estat víctima d’un estafador i no he llogat la meva casa per a una macrofesta. Fa 25 anys que treballo per mantenir la meva casa. Tot això és horrible… I tanta premsa a les portes. Per primer cop m’ha fet pena Isabel Pantoja, perquè m’he sentit perseguida amb càmeres fent guàrdia tota la nit. Ha estat horrorós”.

Nou comentari