El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Organitzen una festa il·legal a casa de Leticia Sabater: 23 persones i música durant 40 hores
  • CA

Leticia Sabater no ha començat gaire bé el 2021. La cantant catalana acapara titulars a tots els diaris per culpa d’una polèmica que la deixa en molt mal lloc. I és que, per tal de guanyar uns diners extres, hauria llogat el xalet de Madrid a un tercer que volia celebrar una festa il·legal de Cap d’Any. La va celebrar, amb 23 convidats (de diferents bombolles, és clar) durant més de 40 hores. Ni rastre de les mesures de seguretat anti-covid, el que va forçar a la policia a intervenir.

La festa hauria començat la nit del 31 de desembre i va allargar-se fins a aquest dissabte, quan els agents van posar-hi fi després de rebre diverses trucades dels veïns.

Fonts policials asseguren a diversos mitjans que s’haurien intentat contactar amb el propietari del xalet en tres ocasions, sempre sense èxit. Poc després es filtrava que la propietària era Leticia Sabater, qui es desconeix si estava participant en la festa o no. Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, però les primeres informacions deixen caure que ella hauria llogat la casa però que no hi hauria anat.

Aquest matí se l’ha vist en el xalet mentre feia fotografies a bosses de brossa, segurament amb les restes de la festa. Una recopilació de proves amb les quals podria denunciar a la persona a qui va llogar la casa, que s’enfrontaria a una important multa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa