El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum una discussió fortíssima de Felip i Letícia: “Va necessitar una pastilla pels nervis”
  • CA

Letícia va acaparar totes les mirades a la boda dels prínceps de Dinamarca. Era el 2004 i la premsa no coneixia massa encara a la promesa de Felip VI. Va aparèixer amb un vestit vermell de Lorenzo Caprile més que impressionant, un dels dissenys més aclamats del seu armari encara ara. El Español explica avui, però, que aquell dia no va ser gaire agradable per a ella… I és que hauria tingut una discussió fortíssima amb Felip.

“A La Zarzuela es va dubtar molt sobre la conveniència de si Letícia havia d’anar a aquell viatge o no. De fet, va estar a punt de no fer-ho”, relaten. El problema? La gelosia d’Elena i Cristina de Borbó: “El pitjor que els va sentar van ser les arracades de diamants i robins que Sofia va cedir a Letícia en aquella ocasió. No es van apropar a ella en tota la boda i Letícia no entenia res. Abans tampoc no és que l’haguessin acollit amb els braços oberts, però d’aquell viatge va tornar impressionada pel maltractament rebut de les que anaven a ser les seves cunyades una setmana després”, explica una íntima de Letícia.

Unes hores abans de sortir de l’hotel, Letícia i Felip haurien mantingut una forta discussió: “Ella estava molt nerviosa i ell no va saber gestionar com d’important era aquell cap de setmana per a la imatge de Letícia. A Copenhaguen van tenir una esbroncada brutal abans de sortir cap al sopar previ de la boda i no ho van arreglar fins a la festa d’abans de l’enllaç. La reina va haver de prendre’s una pastilla per als nervis i Felip va començar a tenir en compte que la que anava a ser la seva dona necessitava un temps per a acostumar-se a prendre el te amb la reina Margarida de Dinamarca i sentir-se còmoda com ho estava ell”.

Letícia i Felip, a la boda dels prínceps de Dinamarca / Europa Press

Un moment molt complicat per a la parella, que hauria d’haver fet com si res en aquella cerimònia plena de membres de la reialesa i fotògrafs de tot el món.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 09, 2021 | 12:43
    Anònim maig 09, 2021 | 12:43
    Esto es lo que se llama un diario de actualidad,corría el 2004,por favor!!!
  2. Icona del comentari de: JAUME a maig 10, 2021 | 18:09
    JAUME maig 10, 2021 | 18:09
    AIIII PUBRETAAA¡¡¡

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa