Alessandro Lequio és, sens dubte, un dels tertulians més polèmics dels programes del cor. Els col·laboradors de ‘El Programa de Ana Rosa’ estaven debatent l’estratègia d’Ignacio de Borbón a ‘Supervivientes’ i les crítiques dels seus companys cap a ell en relació a la seva falta d’activitat a l’illa.

L’italià ha comparat l’actitud dels concursant amb el bullying: “Si això passés en una escola, estaríem parlant de coses lletges. Però aquí és només oportunisme per a posar a la palestra aquell a qui veuen diferent”. Malgrat l’oposició d’opinió contrària a la dels seus companys, Lequio ha assegurat que “van per ell perquè no els agrada, però no han donat ni una sola raó de convivència per a posar-lo a la picota“. A més, ha comparat les accions d’Ignacio amb altres concursants: “A Kiko Matamoros la majoria de les vegades el veiem tirat dormint a terra i ningú li diu absolutament res”.

Pepe del Real i Alessandro Lequio | Telecinco
Pepe del Real i Alessandro Lequio | Telecinco

Finalment, i davant la interrupció del periodista Pepe del Real assenyalant l’edat de Kiko, Lequio ha esclatat contra el seu company: “Deixa’m acabar, collons! Estic fins als nassos de tenir a algú que estigui embrutant les meves converses!”. Tot i això, Pepe ha continuat: “Tu veus que s’està caient la lona i veus al Borbó que continua menjant. Què es creu, el rei?”. Després del comentari, Lequio ha acusat el seu company per usar un cert qualificatiu: “‘El Borbó’, aquí està el classisme! No t’agrada perquè es diu Borbó, ho has dit tu mateix!”.

“Petitesa mental”

La discussió entre els col·laboradors ha continuat, i el periodista ha afegit: “Ell és el líder i ha de col·laborar, és molt fàcil”. Lequio no s’ha tallat i ha insultat directament als seus companys: “En el fons és paletisme, això vostre. Aquell a qui veieu diferent és a qui critiqueu”. En aquest moment, Paloma García-Pelayo ha cridat la seva atenció, demanant que no deixés que el seu entusiasme el traeixi: “Estàs parlant de classisme i estàs dient que són ximples?”. Pepe del Real ha tirat encara més llenya al foc, somrient: “Per la boca mor el peix!”. Mentrestant, Alessandro ha continuat: “És petitesa mental, de persona obtusa. En el fons la reacció d’aquesta gent cap a un cognom, el que demostra és paletisme perquè és així”.

“Estic d’acord que a vegades van per ell sense motiu, però està poc actiu”, ha aclarit García-Pelayo en relació a les al·lusions de l’italià. A més, la periodista ha comentat: “El que em sembla contradictori és que utilitzis un argument de classisme dient ximple a la resta del món i que t’atreveixis en aquest moment, a la persona que t’està portant la contrària en un debat, dir-li “des de la teva petitesa”.

Nou comentari

Comparteix