Laura Escanes, farta de les crítiques ferotges: “Mantinguda, no ets capaç de cuidar la teva filla sola”

La 'influencer' barcelonina denuncia que l'omplen a missatges enverinats

Laura Escanes ha assegurat públicament que està aconseguint que les crítiques l’afectin cada vegada menys. Com a influencer coneguda, són molts els detractors que aprofiten l’anonimat d’Instagram per insultar-la directament. Una situació que denuncia sempre que té l’ocasió per evidenciar el malson al qual s’han d’enfrontar a la xarxa.

Aquest dimecres ha ofert la possibilitat als seus seguidors d’enviar-li preguntes i comentaris, el que li ha acabat provocant molts maldecaps. Ella mateixa ho explica: “Per què em costa admetre que tinc ajuda a casa i amb Roma? De debò m’ho preguntes? Es nota que no em segueixes massa, perquè mai no he tingut problema en dir que és veritat. De fet ho he repetit milions de vegades”.

No li ha fet gràcia que l’acusin de “no ser capaç” de cuidar la seva filla sola, com tampoc que la descriguin com a “mantinguda”: “No comprenc com Risto està amb tu després d’estar amb dones treballadores i formades. Mantinguda“, li han arribat a etzibar.

Alguns seguidors tampoc no entenen per què respon les crítiques: “Et molesten però no fas més que visibilitzar-les”. La barcelonina ha deixat clar que l’únic motiu pel qual ho explica és per mostrat tot el que han de suportar.

Comentaris

    En fi 11/02/2021 10:52 pm
    D'un matrimoni de màrqueting, entre un fastigós i una d'on nadie, no es pot esperar res de bo

Nou comentari