El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és la casa de Jordi González: disseny de luxe, piscina i minimalisme
  • CA

Jordi González passa la major part de l’any entre els Estats Units i el Brasil. Miami i Rio de Janeiro són els seus paradisos, on el trobem molt sovint gaudint del bon clima i el luxe de la zona. Ara bé, el presentador treballa a Madrid i és per això que també té casa a la capital espanyola. Mai no havíem vist fotografies del seu interior fins ara, quan la seva amiga Belén Rodríguez n’ha compartit un parell. La tertuliana de televisió ha tafanejat per la mansió i ha compartit imatges d’alguns dels racons més espectaculars.

El presentador català sempre ha tingut un bon sou, el que es tradueix en cases grans i modernes amb una decoració que no es podria permetre tothom. Podem començar per la cuina, la que es veu gegant amb una illa al mig per poder cuinar amb tota la comoditat que t’ofereix un espai tan gran, minimalisme i ple d’electrodomèstics d’última generació. El menjador no es queda enrere, tenint en compte el que es pot veure en la foto que ha compartit Belén. Destaca el gran sofà blanc de pell davant d’una televisió de moltes polzades. Taules de vidre, estors i una butaca de disseny molt original en forma de careta de teatre que pot arribar a costar més de 2.000 €.

I, com era d’esperar, una casa així ha de tenir jardí i piscina. Jordi González no ha tingut problema en deixar que Belén Rodríguez ensenyi una de les parts més espectaculars: la zona de bany. De disseny elegant i sofisticat, tota en pedres de diferents tons i una entrada que no cobreix per poder gaudir d’una estona de descans en una hamaca a dins de l’aigua. El paradís en una urbanització de Madrid.

Belén Rodríguez, a la piscina de Jordi González / Instagram

Sembla que les amigues de Jordi González són fans de la seva casa, la que gaudeixen amb ell sempre que poden. Els fans del presentador s’han quedat amb ganes de veure més habitacions, les que deuen tenir una decoració moderna i exclusiva per seguir en sintonia a la resta de la casa. Molts han aplaudit la feina d’investigadora de Belén, que ha permès veure alguns racons de la mansió del català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa