El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina de Borbó, molt desmillorada en la primera foto com a separada
  • CA

Cristina de Borbó sembla la principal perjudicada de la separació d’Iñaki Urdangarin. L’exduc de Palma ha refet la seva vida abans, fins i tot, de trencar oficialment amb el matrimoni anterior. Ella, en canvi, pràcticament no ha sortit de la casa de Ginebra per evitar les incòmodes preguntes dels periodistes sobre les presumptes banyes del marit. El primer que ha fet? Viatjar fins a Abu Dhabi per reunir-se amb el pare, amb Joan Carles I, i xerrar sobre els passos que hauria de seguir ara que tothom sap en quin punt es troba la relació amb el basc. La revista ¡Hola! ha aconseguit les primeres fotografies de la germana de Felip VI, que ha estat vista a l’aeroport. Molt desmillorada, sense arreglar, visiblement més prima i amb l’anell de casada encara posat: aquesta és la imatge actual que representa, millor que cap altra, “la soledat de la infanta Cristina”.

Primera foto de Cristina de Borbó després de la separació d’Iñaki / ¡Hola!

Expliquen que ha passat 72 hores amb el pare, una visita que arriba mesos després de l’últim cop que s’havien vist. Cristina, que segurament travessa un dels moments més difícils de la seva vida, hauria acudit al pare per demanar-li “consol, consell i suport”. La periodista que ha pogut saber com han estat aquests dies junts és Pilar Eyre, que publica a Lecturas la informació que ha aconseguit al respecte. El titular més potent? La reacció de Joan Carles quan va veure les fotografies d’Iñaki de la mà d’Ainhoa Armentia: “Però serà fill de p…“, hauria etzibat l’emèrit.

La retrobada de pare i filla hauria estat molt emotiva, segons la catalana: “En veure’s, no van pronunciar paraula i es van donar una llarga abraçada. Un cop asseguts van parlar i molt. No va haver-hi retrets, però el rei va mantenir-se ferm en diversos temes que aquests dies ha compartit amb els amics com la preocupació pels nets, deixar arreglat el tema econòmic i conèixer els moviments d’Iñaki”. I és que li preocuparia que fos cert que l’exgendre s’està pensant escriure unes memòries, per les quals li haurien ofert mig milió d’euros. No està confirmat que vagi a fer-ho, però és evident que es tractaria d’un llibre molt demandat que podria arribar a vendre milers d’exemplars per la curiositat que s’ha generat al voltant d’aquesta separació. L’advocat d’Iñaki Urdangarin va deixar caure en una entrevista que el matrimoni no estaria tan trencat com sembla, una teoria a la que dona pes que Cristina encara dugui l’anell de casada. Tot és molt estrany en aquesta història de desamor, la que encara genera molts interrogants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa