El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre: “Iñaki Urdangarin i Cristina estan separats des de fa 2 anys”
  • CA

És la notícia del dia i, segurament, de l’any. La premsa rosa s’ha llevat amb una exclusiva de la revista Lecturas que els ha costat “més de dos anys” d’aconseguir: els fotògrafs han enxampat Iñaki Urdangarin de la mà d’una altra dona. D’aquesta manera es confirma una infidelitat (i segurament la ruptura) de l’exduc de Palma a Cristina de Borbó, la filla petita de Joan Carles I i Sofia. N’ha donat més detalls la periodista especialitzada en monarquia, Pilar Eyre, que ha entrat en directe a Catalunya Ràdio per comentar la informació de la seva revista: “Sabem que existeix aquesta separació des de fa temps, però era molt difícil de provar. Hem estat dos anys perseguint la notícia i finalment l’hem tingut. No se sap qui és la dona, però les fotos són clares”.

“Van agafats de la mà en un entorn familiar per a Iñaki mentre ella estava a Suïssa. Fins ara sempre que hi havia rumors de separació publicaven un comunicat per desmentir-ho, però en aquesta ocasió hi ha fotos… i no crec que puguin desmentir-ho. Crec que el següent pas serà emetre un comunicat en el que confirmin que han cessat la seva convivència, perquè dubto que Cristina sigui capaç de suportar una infidelitat i una humiliació pública com aquesta”, reflexiona.

Una separació que deu fer molta il·lusió a la família reial, tenint en compte que així es deslliguen d’Iñaki Urdangarin: “Joan Carles li va dir a la filla que hauria de divorciar-se d’ell, quan el van empresonar. Ara aquesta serà una manera que ella pugui tornar a Espanya i reintegrar-se en la família de sang, que m’imagino que és del que més ganes té. M’imagino la família reial al complet, a La Zarzuela i també des d’Abu Dhabi, brindant amb xampany per celebrar haver fet fora de la família a un condemnat per corrupció”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa