El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas esclata davant les càmeres després de l’aparició d’una presumpta amant
  • CA

Iker Casillas torna a estar al centre de l’huracà mediàtic per l’aparició d’una noia que assegura tenir proves que demostrarien que haurien tingut una aventura. Nadia Alexandrova, una noia búlgara de 29 anys, apareixia a Sálvame i assegurava que va mantenir un affair amb el porter el 2019.

“Qui ho ha filtrat? Mare meva… Això ho sap molt poca gent perquè sempre vam ser molt discrets. Si hi havia amor és difícil dir-ho perquè és una barreja estranya. Amb el temps agafes estima i nosaltres vam començar a flirtejar fa més de dos anys”, deia. Ara bé, assegura que en aquella època Iker i Sara tenien problemes: “Amb ella no estava en sentit literal… Jo no he estat la causant del seu divorci, allò és cosa seva. Ara estic preocupada per la seva reacció, perquè jo li vaig assegurar que no li diria a ningú i ell confiava en mi”.

Una nova nòvia que torna a deixar en evidència a Casillas i que ha donat ales als reporters per perseguir-lo aquest matí. Europa Press ha acudit a la porta de l’escola dels seus fills per preguntar-li al porter sobre aquesta nova presumpta infidelitat, el que l’ha enfadat de mala manera.

En un primer moment no volia respondre les preguntes, però al final esclatava en una queixa: “A vosaltres us és igual que estigui a l’escola, no? Segur que us és igual. Pregunteu-me en un altre moment, no aquí a l’escola amb tots els pares davant. Enxampeu-me en un altre lloc, no aquí, perquè al final deixaré de portar els meus fills de l’escola. És això el que voleu, no?”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Europa Press

Una escena molt incòmoda que torna a deixar clar que el porter no vol pronunciar-se sobre totes aquestes presumptes amants que segueixen apareixent des que s’anunciés la separació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 07, 2021 | 12:44
    Anònim maig 07, 2021 | 12:44
    Qui és l'amant de l'Iker Caguillas aquest ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa