El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clatellada de Guillem d’Anglaterra després de les acusacions de racisme del seu germà
  • CA

Pocs s’esperaven que la casa reial anglesa es pronunciés després de l’entrevista del príncep Harry i Meghan Markle. Les acusacions van ser molt greus, però, el que va forçar la reina Elisabet a emetre un comunicat en el qual deia que els havia entristit molt conèixer com de malament que ho havia passat la parella i que sempre els estimarien. Una actitud pacífica que pretenia calmar els ànims i fer veure que tot estava bé… fins ara, que el príncep Guillem ha volgut fer un cop sobre la taula per defensar la seva família (i el seu futur com a futur rei).

Els periodistes han preguntat a l’hereu de la Corona sobre les acusacions de racisme de Meghan, que va assegurar que hi havia hagut “preocupació” a la casa reial pel color de pell que tindria el seu fill. Guillem sempre ha estat molt més calmat que el seu germà Harry, però en aquesta ocasió ha preferit mullar-se i respondre amb una sonora clatellada: “La nostra no és una família gens racista“, ha etzibat amb contundència.

A més a més, Guillem ha reconegut que encara no ha parlat amb el germà. Ara bé, avisa que ho farà: “Parlarem“. Cal recordar que durant l’entrevista, el seu germà va deixar clar que sentia llàstima per Guillem perquè “segueix atrapat en el sistema”. Va revelar que fa temps que han agafat “camins diferents”, el que deixava entreveure que s’ha esfumat la bona relació que havien mantingut.

Els Windsor es troben en una situació molt incòmoda, amb la premsa completament bolcada en Meghan i Harry i ansiosa de saber més detalls sobre la conversa racista que hauria tingut lloc a Palau. De moment sembla que tractaran el tema només de manera privada, per la qual cosa ara es pressiona a les fonts properes dels monarques perquè pugui filtrar-se’n algun detall.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa