El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Meghan Markle confessa que va pensar a suïcidar-se i que a Buckingham preocupava el color de pell del seu fill
  • CA

Una entrevista en prime time a Harry d’Anglaterra i Meghan Markle prometia titulars escandalosos. Oprah Winfrey ha aconseguit les primeres declaracions del matrimoni ara que han trencat llaços definitivament amb la família reial britànica, un escàndol del que han explicat detalls que han deixat amb la boca oberta als teleespectadors.

Era de suposar que havia passat quelcom greu perquè decidissin renunciar al seu paper (i els seus drets) dins de la corona britànica. El fill petit del príncep Carles i Diana de Gal·les ha reconegut que es van sentir “desprotegits” i que els menyspreus van ser constants des que van anunciar el seu compromís. Un dels temes que més mal els va fer? El racisme que va patir el seu fill Archie per part de la família reial: “Ens van dir que el nostre fill no seria príncep i que no li oferirien seguretat. En els mesos previs al seu naixement va haver-hi converses sobre el color de pell que tindria el nostre fill i què significaria o com es veuria si sortís amb la meva pell més fosca”.

L’entrevista ha tingut parts molt dures, amb confessions de Meghan que han deixat colpida l’audiència. Ha arribat a confessar, de fet, que va tenir pensaments suïcides: “Simplement no volia seguir viva. Vaig tenir pensaments suïcides constants i molt clars. La institució no em va oferir suport i no em van deixar ingressar en un centre. No vaig rebre prou suport”.

El príncep Harry i Meghan Markle concedeixen una entrevista explosiva a la CBS

Un dolor que comparteix el seu marit: “Jo també estava atrapat en el sistema, encara que no sabia que ho estava. El meu pare i el meu germà també ho estan. Sé que la meva mare se sentiria molt enfadada i trista per com ha acabat tot això, però crec que el que ella voldria és que fóssim feliços. Vaig perdre la meva mare i veia que la meva dona estava sent víctima de les mateixes forces poderoses. És per això que vam demanar ajuda. Quan vam veure que no ens la donàvem, vam decidir marxar i el meu pare va deixar d’agafar-me el telèfon. Em sento decebut amb ell, sí. I amb el meu germà, l’estimo i estic orgullós de tot el que hem viscut junts, però ara estem en camins diferents”.

Meghan Markle ha deixat clar que va sentir-se amenaçada per la premsa britànica i que la Casa Reial no va moure un dit per ajudar-la: “Només em deien que no respongués a res. Em van silenciar. La Reina sempre ha estat encantadora amb mi i encara tenim molta relació perquè ens entén”. Ara bé, amb Kate Middleton no es porta gaire bé: “Kate va ferir els meus sentiments abans de la boda. Quan la premsa va dir que jo l’havia fet plorar, tots sabia que havia estat al revés i no van desmentir-ho perquè ja els agradava perpetuar la imatge d’una heroïna i d’una vilana”.

El matrimoni reial concedeix la seva primera entrevista des que renunciessin al seu títol / CBS

L’exactriu, que està embarassada per segon cop, ha anunciat que aquest cop esperen una nena i que el seu naixement està previst per aquest estiu: “Una germaneta petita per al nostre Archie, no podem demanar més”. Una entrevista explosiva que de ben segur que no fa gens de gràcia a la casa reial britànica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa