Comunicat bomba de la reina d’Anglaterra, que respon a les acusacions de racisme en l’entrevista de Meghan i Harry

Buckingham Palace es defensa després de les greus declaracions que van deixar anar a l'entrevista amb Oprah

Sorpresa al Palau de Buckingham. L’explosiva entrevista del príncep Harry i Meghan Markle ha forçat la casa reial a emetre un comunicat sense precedents per defensar-se de les impactants acusacions que van fer contra ells. La família reial trenca el seu silenci i admet que algunes declaracions són “preocupants“, tot posant èmfasi en les paraules de Meghan, que els va acusar de “mostrar preocupació pel color de pell” que tindria el seu fill. La reina Elisabet es mostra “entristida” i reconeix que “no coneixia” com de desafiants havien estat aquests anys per als ducs de Sussex.

“Encara que la versió del que va passar pot variar en alguna cosa, ens hem pres aquestes al·legacions molt seriosament i seran resoltes per la família en privat. Harry, Meghan i Archie seguiran sent membres molt estimats de la nostra família”, escriuen en un comunicat breu i pacificador que han fet arribar als diaris anglesos.

Harry d'Anglaterra i Meghan Markle, entrevistats per Oprah - CBS
Harry d’Anglaterra i Meghan Markle, entrevistats per Oprah / CBS

Amb aquestes primeres paraules, pretenen calmar els ànims i no fer més sang davant d’un panorama desolador que deixa en molt mal lloc la corona. No han volgut dir qui va ser el membre de la família reial que va especular sobre la pell d’Archie, el que era d’esperar.

Fonts de Palau expliquen al Daily Mail que el príncep Carles es troba “completament devastat” per les acusacions del seu fill. Cal recordar que va assegurar que se sent decebut amb ell perquè no ha tornat a agafar-li el telèfon des que van anunciar que renunciaven al seu títol.

Les acusacions contra el maltractament i la falta de suport que van rebre a Buckingham han superat totes les expectatives. La premsa s’ha posicionat en bloc amb la parella, el que torna a col·locar la casa reial anglesa en el centre de totes les mirades.

Nou comentari