El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vestits estrambòtics a la gala MET: passamuntanyes i armilles antibales
  • CA

La gala del MET és el gran esdeveniment de l’any. Les extravagàncies i els vestits llampants han fet d’aquesta una de les catifes vermelles més esperades. La temàtica d’enguany era la moda nord-americana, la que les famoses han agafat amb pinces per adaptar-ho a uns dissenys que no han deixat indiferent a ningú. Hem vist propostes molt estranyes i també alguna reivindicació, la que arribarà ben lluny gràcies a l’important aparador en la que s’ha convertit aquesta cita de la moda a Nova York.

L’estil de Kim Kardashian és molt particular, això està clar. Ara bé, mai no havia arribat tan lluny. En aquesta ocasió, la socialité ha volgut criticar la persecució dels paparazzi amb un look d’incògnit totalment en negre format per un vestit negre de Balenciaga amb mitges i un passamuntanyes que no deixava veure la seva cara.

Kim Kardashian a la Gala MET - Europa Press
Kim Kardashian, d’incògnit a la Gala MET / Europa Press

La més cridanera, però, ha estat Cara Delevigne. La model ha deixat tothom bocabadat amb un disseny de Dior que presentava una mena d’armilla antibales en color blanc amb el missatge “peg the patriarchy” escrit en vermell. No trobem una traducció literal al català, però ella mateixa explicava que es tracta d’una expressió similar a “carrega contra el patriarcat” però amb un afegit relacionat amb l’empoderament de les dones i la igualtat de gènere. L’ha combinat amb una americana i uns pantalons de vestir en to cru, a joc amb els peep toes.

Cara Delevigne, reivindicativa a la Gala Met - Europa Press
Cara Delevigne, reivindicativa / Europa Press

I què dir de Jennifer López. La cantant ha volgut fer un homenatge als cowboys americans i ha apostat per un vestit de Ralph Lauren en marró. D’escot V molt pronunciat i una pronunciada obertura frontal, el disseny duia una gran cua que donava un to elegant al cridaner vestit. A més a més, ha dut una jaqueta amb flocadures i un barret que aportava encara més extravagància a l’estilisme.

Jennifer López emula els cowboys americans / Europa Press

Rihanna mai no decep tampoc en aquesta cita. La cantant de Barbados sempre és una de les més esperades, tenint en compte que acostuma a lluir el vestit més espectacular de la nit. Enguany ha optat per un look difícil de descriure, un vestit amb un volant XXL que molts han comparat amb un edredó nòrdic. De patró complicat, tampoc no era senzill el barret que duia i les joies que l’acompanyava. Rihanna en estat pur.

Rihanna torna a cridar l’atenció a la gala MET / Europa Press

Deixant de banda aquests més peculiars, també n’hi ha hagut que han agradat. Rosalía va ser una de les més aplaudides gràcies a un vestit amb reminiscències als mantons de Manila. Un homenatge a la moda flamenca que l’ha fet rebre molts elogis, especialment gràcies a la cua de tres metres de la que després presumia en una entrevista.

Rosalía, amb un mantó de Manila a la Gala MET - Europa Press
Rosalía, molt patriòtica amb un mantó de Manila a la Gala MET / Europa Press

La cantant Billie Eilish va voler emular Marilyn Monroe amb un vestit digne de la Ventafocs. El dissenyador Oscar de la Renta signa aquesta espectacular proposta amb faldilla de tul de gran volum. Kendall Jenner, per la seva banda, optava per un look joia de Givenchy molt ajustat i amb transparències. Tot un encert que la col·loca entre les millors vestides de la nit. Finalment Irina Shayk, que va sorprendre amb un tall de cabells molt diferent i un vestit transparent amb flors brodades de Jeremy Scott.

Billie Eilish sorprèn amb un vestit digne de la Ventafocs / Europa Press
Kendall Jenner, amb un vestit joia a la gala MET / Europa Press
Irina Shayk amb un look ple de flors / Europa Press

Un esdeveniment que ha reunit algunes de les cares més famoses del panorama internacional, amb actrius i models reconegudes arreu del món que han volgut aprofitar aquesta celebració per tornar a enlluernar en la catifa vermella més estranya, extravagant i cridanera del moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa