El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ‘look’ més patriòtic de Rosalía, a la gala MET amb un mantó de Manila
  • CA

Rosalía ho ha tornat a fer. La cantant catalana s’ha fet un lloc en un dels esdeveniments més cridaners i mediàtics de tot el món, la gala MET que se celebra en el museu metropolità de Nova York cada any. És una de les catifes vermelles més esperades, ja que sempre és en la que les famoses llueixen els vestits més extravagants i atrevits. Enguany el tema obligatori eren els dissenys nord-americans, el que Rosalía ha volgut adaptar al seu patriotisme espanyol. Com? Amb un model d’un dissenyador americà, sí, però que està inspirat en el mantó de Manila tradicional d’Espanya i molt lligat a la cultura flamenca.

Tothom es quedava amb la boca oberta en veure-la aparèixer a la catifa vermella amb un disseny vermell amb una cua de tres metres de llarg. Un model amb flocadures que ella mateixa s’encarregava d’explicar en la televisió americana: “Aquest és un vestit molt similar al mantó de Manila, que és una peça molt típica en el meu país”. L’acompanyava d’unes botes altes de plataforma espectaculars i extravagants alhora, les que s’unien a uns pantalons curts de pell també amb flocadures. A sobre, un top tipus capa que es lligava a la cintura i pujava fins a les espatlles perquè destaqués l’escot.

Rosalía fa un homenatge al flamenc amb un Mantó de Manila a la Gala MET / Europa Press

Tots han aplaudit el look patriòtic de Rosalía, així com el maquillatge natural que duia per no restar protagonisme al vestit i, en especial, a la llarga cua. Els fans de la cantant embogien poc després en veure-la parlant amb dues de les models més famoses i prestigioses del món, la Kardashian Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Queda clar que Rosalía ha aconseguit fer-se amiga de famoses d’alt nivell i que als Estats Units és considerada una autèntica reina que crida l’atenció en totes les seves aparicions públiques. Dissenys cridaners, accessoris llampants, simpatia i unes amistats poderoses que l’ajuden a seguir envoltada d’expectació i fama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa