Felip d’Edimburg, ingressat a l’hospital després d’uns dies malalt

El marit de la reina Elisabet d'Anglaterra haurà d'estar uns dies en observació

La casa reial britànica acaba d’anunciar que Felip d’Edimburg, el marit de la reina Elisabet d’Anglaterra, està ingressat en un hospital de Londres des d’aquest dimarts. El duc hauria començat a trobar-se malament, per la qual cosa van traslladar-lo al centre hospitalària “com a mesura de prevenció”, expliquen.

“S’espera que el duc estigui a l’hospital durant uns dies en observació i descansant”, afegeix el breu comunicat emès pel Palau de Buckingham.

El monarca anglès farà 100 anys el pròxim mes de juny, una data per la qual la família reial estava preparant una petita celebració. Felip d’Edimburg està retirat de la vida pública des del 2017, quan va començar a notar les conseqüències dels diversos problemes de salut que arrossega.

I és que cal recordar que aquest no ha estat l’únic ingrés hospitalari del marit de la reina. Aquests últims anys ha hagut d’acudir a urgències per motius ben diversos. De moment seguirà en observació uns dies més, sota l’atenta mirada dels metges i de tots els Windsor.

Nou comentari