El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més detalls sobre el xicot d’Elionor: estranger i amb els cabells llargs
  • CA

Elionor de Borbó ocupa els titulars de les revistes del cor per la traïció d’una amiga seva, que ha filtrat que la princesa està enamorada d’un company de classe. La filla gran de Felip VI i Letícia estudia en un internat de Gal·les molt prestigiós, on hauria conegut un noi estranger que podria convertir-se en gendre del monarca espanyol. La jove, de 16 anys, estaria captivada per un noi “alt, prim i guapo” del que ara hem conegut més detalls.

Informalia afegeix dos detalls importants. El primer, que es tracta d’un estudiant estranger “amb els cabells llargs” que ja hauria estat a La Zarzuela. I no és que la relació sigui més formal del que sembla, sinó que aquesta visita hauria estat una mica per casualitat. Cal destacar que la Casa Reial va convidar a Palau a uns quants companys d’Elionor abans que comencessin les classes, entre els quals estaria precisament el seu nou xicot.

Així ho assegura l’amiga d’Elionor, que assegura que el noi “no parla espanyol” i deixa caure que no és d’un país de parla anglesa: “A l’escola tots parlen diferents idiomes i no només anglès”. Sigui com sigui, opta per no donar molts més detalls per no ficar-se en problemes: “No vull dir res més”.

Elionor, amb alguns dels companys d’escola a La Zarzuela / Casa Reial

A les imatges d’aquella trobada a La Zarzuela, l’únic noi amb els cabells més o menys llargs se situa darrere d’Elionor a la fotografia oficial. No es va filtrar la identitat dels alumnes, per la qual cosa caldrà esperar a més filtracions de l’amiga de l’hereva per conèixer més detalls sobre el que podria ser el seu primer xicot. Cap membre de la Casa Reial no s’ha pronunciat al respecte, el que no estranya tenint en compte l’hermetisme que sempre han mostrat pel que fa a la intimitat de les princeses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa