Elionor de Borbó, enamorada: una amiga filtra com és el seu primer xicot

Elionor de Borbó ha passat les vacances de Nadal a palau i ningú no s’ha assabentat. La Casa Reial no ha publicat cap fotografia i tampoc no ha explicat què han fet aquests dies de descans. Ara bé, el que no han pogut evitar ha estat que una companya d’escola de l’hereva filtri a la premsa una novetat en la seva vida sentimental. Cal recordar que la filla gran de Felip VI està estudiant en una escola molt prestigiosa -i cara- de Gal·les. Allà hauria conegut un noi del que estaria “profundament enamorada”, segons la informació que proporciona aquesta noia. Informalia ha parlat amb ella i ha aconseguit detalls sobre un noi que podria ser el primer xicot de la princesa.

Alt, prim, molt guapo, estranger i company de l’internat“. Així descriu la companya d’Elionor com és el noi que l’hauria enamorat. S’haurien conegut a l’escola en la que ambdós estudien i haurien congeniat “ràpidament”. Des que Elionor de Borbó ha fet els 16 anys, que la premsa especula amb el seu primer enamorament. Té edat de començar a sentir coses per companys, encara que algunes fonts asseguren que la seva mare estaria escandalitzada perquè considera que és massa jove i s’ha de centrar en els estudis. Una Letícia que, amb aquella edat, estava a punt de conèixer el professor amb el que va acabar casant-se quan era jove.

Elionor, en una foto a l'escola nova - Europa Press
Elionor, en una foto a l’escola nova / Europa Press

Diverses companyes d’escola asseguren, a més a més, que Elionor s’ha adaptat de meravella al centre educatiu de Gal·les. Insisteixen en què allà no se la tracta diferent per pertànyer a la reialesa i que això li permet comportar-se com una adolescent “normal”. No hi ha cap prova gràfica de la seva estada allà, de moment, i no s’ha filtrat si realment participa en les festes de fraternitat o si opta per allunyar-se de la festa i es tanca a l’habitació per estudiar. Sigui com sigui, ara que se sap que sent alguna cosa per un company, de ben segur que la premsa rosa s’afanya a aconseguir més informació sobre el noi que podria convertir-se en el primer gendre de Felip VI.

Comentaris

  Jordi flores Gener 03, 2022 | 21:53
  No sabem si a sortir con l'Avi, la selva mate, tambe va comença jove
  Laia Gener 04, 2022 | 06:25
  Ja,ja que noticias más chorras. Que triste ya no saben que inventar.
  Mònica Gener 04, 2022 | 20:55
  16 años y ya la ven casada.... Hablan del primer yerno... Increible. Que la dejen vivir y formarse wue lo que le espera no es moco de pato
  Fora monarquia Gener 05, 2022 | 05:35
  Ens interessa zero el k faci una cria de 16 anys que no té cap poder en una democràcia, viu del "cuento", com tota la família, i de la ignorància d'una part del.poble.
  Neus Gener 05, 2022 | 08:49
  crec que hi ha notícies més importants i no ficar-se a la vida d'una nena de 16 anys. la casa reial sempre ha fet un bé a aquest país

Nou comentari